Dvadeset odsto popusta na knjigu "Tragovi prošlosti" svim kupcima karata za koncert Van Goga!

„Tragovi prošlosti“, autobiografija jedne od najvećih grupa nastalih na jugoslovenskim prostorima, predstavljaju uzbudljivu ispovest Zvonimira Đukića Đuleta i Srboljuba Radivojevića Srbe

  • 3

Svim kupcima ulaznica za koncert grupe Van Gogh koji će se održati 11. decembra u Hali sportova u Beogradu omogućeno je 20% popusta na kupovinu knjige „Tragovi prošlosti“, autobiografije ove legendarne grupe.

Ove godine Van Gogh slavi 28 godina rada grupe, nov album, turneju, knjigu i koncert koji će se održati u decembru.

Već 28 godina Van Gogh nas oduševljava turnejama ispunjenim ogromnom energijom i kreativnošću. Van Gogh upravo kreće na novu turneju 2014–2016 pod nazivom „LICEM U LICE“. Beogradski koncert i promociju albuma „Neumeren u svemu“ grupa će održati u Hali sportova 11. decembra i sa 4000 najbržih fanova celu Halu sportova pretvori u fan pit.

- Blizina i dodir, licem u lice sa publikom, to je ono što nas na novoj turneji najviše inspiriše - rekao nam je frontmen sastava Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule.

Svi fanovi grupe Van Gogh kupovinom ulaznice za koncert u Hali sportova ostvaruju pravo na 20% popusta na knjigu „Tragovi prošlosti“. Svaki kupac koji ulaznicu pokaže na uvid svom knjižaru ostvariće pravo kupovine s popustom. Ova sjajna akcija važiće u svim knjižarama Delfi do 11. decembra 2014. godine.

„Tragovi prošlosti“, autobiografija jedne od najvećih grupa nastalih na jugoslovenskim prostorima, predstavljaju uzbudljivu ispovest Zvonimira Đukića Đuleta i Srboljuba Radivojevića Srbe.

Van Gogh se prvi put ispoveda pred svojim fanovima, i to čini iskreno, bez zadrške, kroz priču u kojoj ćete saznati na koji način i u kakvoj atmosferi se pripremaju koncerti i snimaju albumi, kao i niz avantura sa putovanja i anegdota iz privatnog života.

Ukratko, ova uzbudljiva i atraktivna knjiga nudi jedinu stvar koja je zanimljivija od priče o Van Goghu – ona nudi njihovu priču!

Autobiografija legendarne grupe Van Gogh obogaćena je sa nekoliko stotina fotografija iz života benda i privatnih života njegovih članova.

Članski i količinski popusti Laguninog kluba čitalaca ne važe na ovoj akciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aha, kako da ne

    24. jun 2014 | 15:11

    Sramota je da je Djule uklonio pevača iz originalne postave Van Goga koji je i pevao pesmu Tragovi prošlosti, samo da bi ON postao frontmen i slavan i da bi ga jurile ribe...da knjigu nazove tako, to je licemerno...najbolja pesma je Tvoj smeh, a kad je Veliki Djule postao pevač, za mene je Van Gog prestao da postoji...to je za ove mladje koji ne znaju istinu...pozdrav

  • IP MAN

    24. jun 2014 | 16:33

    Kako je od onako žestokog benda vrednog pažnje i poštovanja, postao prava komercijalna katastrofa???!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA