APOKALIPSA U SOMBORU: Tornado čupao drveće i nosio krovove! (VIDEO)

Kako tvrde meštani, pijavica je stigla sa zapada, a bila je praćena glasnim šištanjem, olujnim vetrom i provalom oblaka

  • 17

Vazdušna pijavica koja podseća na tornado protutnjala je večeras okolinom Sombora. Jak vetar koji je pratio, čupao je drveće i nosio crepove sa krovova, kao od šale.

Kako tvrde meštani, pijavica je stigla sa zapada, a bila je praćena glasnim šištanjem, olujnim vetrom i provalom oblaka. Za samo nekoliko minuta u vazduhu, na visini od oko 30 metar,a bili su crepovi, a bicikli su iz jednog, završavali u potpuno drugim dvorištima.

Veliki broj kuća je oštećen, ali povređenih nije bilo. Mnogi krovovi ostali su bez crepa, a materijalna šteta je velika.

Slično nevreme zahvatilo je juče i sela oko Inđije. Snažan vetar čupao je drveće iz korena i odnosio crep sa krovova, a grad veličine jajeta uništio je kukuruz i suncokret u poljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivot_Je_Igra

    11. jul 2014 | 00:01

    Gledam danas Bulevar na jednoj nebitnoj televiziji i gledam kako ismevaju ljude, vezano za HAARP. Tako su mi jadno delovali, da sam razmisljao da li da izbrisem taj kanal iz liste. Tako pateticno, tako ljigavo ponasanje voditelja, totalno neznanje istih, katastrofa. Ispiranje mozgova je odavno prisutno pa ih i ne krivim u meri u kojoj bih trebao. Samo da su zivi i zdravi. Deco ni svesni niste sta ce nas tek snaci zbog igrica sa Zapada ali i delimicno sa Istoka.

  • Kurajber

    10. jul 2014 | 22:31

    Svako zlo dolazi sa zapada

  • Seriiiiiiiii

    10. jul 2014 | 23:27

    HAARP. Poplave,tornado,vrucincine...uniste nas pa nam daju kredite i uslovljavaju za sve i svasta. Sad su nam kao prijatelji...takodje i to malo poljoprivrede hoce da uniste pa da nam uvale gmo. Zivi bili pa videli. A protiv toga nista ne mozemo,samo mozemo da zalimo i da se nerviramo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA