Opljačkali stariji bračni par, a zatim ih pretukli!

Stariji bračni par iz Prokuplja, Danica (66) i Dobrivoje (70), opljačkani su jutros u svojoj kući, a zatim i surovo pretučeni. Danica je zadržana na lečenju na odeljenje urologije, a Dobrivoje je na svoju inicijativu pušten kući

  • 11

Bračni par, Dobrivoja ( 70) i Danicu ( 66) M, iz prokupačkog sela Besničić napala su dva maskirana razbojnika u njihovoj kući, pretukli ih i opljačkali.

Oteli su im golf i 500 evra,  a onda se odvezli. U selu Beloljin ih je uhvatila policija i u toku je ispitivanje. Nezvanično saznajemo da je jedan od dvojice napadača osuđenik koji je imao slobodan vikend i da je sa svojim drugom upao u kuću bračnog para. Bračni par su udarali palicama, sve dok nisu pronašli novac.

Portparol prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" dr Marija Despotović kaže da je Danica zadobila veliki broj krvnih podliva po čitavom telu i obe slabine, a Dobrivoju su polomljena dva rebra i ima više površinskih rana po glavi i licu.

- Rano jutros oko 5 časova primljeni su na odeljenje prokupačke Urgentne medicine. Nakon dijagnostifikovanja povreda, Danica je zadržana na lečenju na odeljenje urologije,  a Dobrivoje je na svoju inicijativu pušten kući. On je težak srčani bolesnik i dijabetičar, a Danica je trenutno u stanju jake psihičke uznemirenosti - kazala je dr Despotović.

Tokom sutrašnjeg dana trebalo bi da se otkriju imena napadača.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrac

    13. jul 2014 | 15:48

    Samo ih vi puštajte na vikende i amnestirajte umesto u rudnik po 16 h rada pola hleba i litar vode .

  • M!N

    13. jul 2014 | 14:49

    Osudjenik,a imao slobodan vikend?!Srbijo shljivo...

  • 1389

    13. jul 2014 | 15:48

    Stefanoviću spavaš, pod hitno da reaguješ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA