Nikačević podneo ostavku u AMSS!

Predsednik Auto moto saveza Srbije rekao je da je od delegata Skupštine AMS S-a, na vanrednom zasedanju u nedelju, tražio da glasaju za njegovu ostavku na funkciji predsednika

  • 3

Predsednik Auto moto saveza Srbije Aleksandar Nikačević podneo je ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga.

Nikačević je rekao da je od delegata Skupštine AMS S-a, na vanrednom zasedanju u nedelju, tražio da glasaju za njegovu ostavku na funkciji predsednika. Time je, kako kaže, ujedno prestala injegova funkcija generalnog sekretara koju je obavljao u prelaznom periodu, do izbora novog predsednika, s obzirom na to da mu je istekao mandat.

- Skupština AMS S- a je konstatovala da se Savez odbranio od napada i da smo pravno pobedili u svakom pogledu - istakao je Nikačević.

On je rekao da AMS S normalno radi i da je to bila njegova lična želja da više ne bude na čelu te kuće, zbog napada određenih interesnih grupa i političkih lobija.

Nikačević je kazao da je podneo žrtvu da bi zaštitio AMS S sistem, jer je on meta svih napada. Prema njegovim rečima, Skupština AMS S je u nedelju, za predsednika izabrala Mirka Butuliju, a za generalnog sekretara Predraga Ðurđeva.

On je objasnio da je još ranije doneta odluka da funckija generalnog sekretara nje više glavna, kao što je to bilo u prethodnom periodu, već više operativna.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko

    22. jul 2014 | 18:23

    Ovo je još jedan Nikačevićev vešt manevar i pokušaj da se skrene pažnja s prave teme : Šta je sa krivičnom prijavom kod Tužilaštva za organizovani kriminal protiv organizovane kriminalne grupe na čelu sa Aleksandrom Nikačevićem i Mirkom Butulijom?

  • Veste

    22. jul 2014 | 23:31

    Kakva zrtva ! Mislim da tu ima posla i za policiju i za sud.

  • Baraba

    22. jul 2014 | 22:29

    Opet okusava ostavkom i povlacenjem da izbegne zatvor. Vec vidjeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA