Ceca ponovo pred sudom zbog duga od 116.063 evra

Pred Višim sudom u Beogradu za 5. jun zakazan je novi proces protiv pevačice Svetlane Ražnatović zbog navodnog duga Vojislavu Đurkoviću iz Bijeljine

  • 2

Ponovljeno suđenje Svetlani Ceci Ražnatović, po tužbi Vojislava Ðurkovića iz Bijeljine, koji tvrdi da mu folk pevačica duguje 116.063 evra, zakazano je za 5. jun pred Višim sudom u Beogradu.

Ovo suđenje bilo je u završnoj fazi, pošto je Prvi osnovni sud krajem prošle godine naložio prinudnu prodaju dela Cecine kuće zbog namirenja duga. Krajem januara postupak izvršenja je obustavljen, jer je presuda ukinuta i naloženo novo suđenje.

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu nekadašnjeg Drugog opštinskog suda, po kojoj je Ražnatovićeva bila obavezana da Ðurkoviću isplati navodni dug od 116.063 evra i kamate, pošto je usvojio njen zahtev za reviziju.

Suđenje po Ðurkovićevoj tužbi sada će zbog vrednosti spora, odnosno visine duga, biti ponovljeno pred Višim sudom u Beogradu, a postupak će voditi sudija Jelena Kilibarda, objavljeno je na sajtu tog suda.

Kuća udovice Željka Ražnatovića Arkana, u ulici Ljutice Bogdana, pod hipotekom je i upisana kao garancija da će uplatiti državi iznos koji joj je određen presudom na ime vraćanja protivpravnog prisvajanja novca od prodaje fudbalera "Obilića". Ceca državi duguje još 500.000 evra, dok je milion evra uplatila u dve rate.

Ražnatovićevu, međutim, već sledeće nedelje očekuju suđenja. Najpre bi trebalo da se pojavi pred višim sudom, 21. marta, zbog spora sa pevačicom Jelenom Karleušom. Dva dana kasnije, Ceci i njenom zetu Predragu Ocokoljiću nastavlja se suđenje zbog vređanja i napada na vlasnika fudbalskog kluba "Mladi proleter" Aleksandra Olarevića.

(D.M. - Ag.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beli

    13. mart 2012 | 15:59

    ima li ko ovo cudo da smjesti u zatvor

  • Gordon1967

    13. mart 2012 | 15:34

    Ceca ponovo pred sudom zbog duga od 116.063 evra | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/9R1SJOBk via @TelegrafRs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA