OTELI JE? Tijana se borila s otmičarem, na silu ugurana u auto?

Tragovi koji su nađeni na mestu nestanka ukazuju na grčevitu borbu napadača i devojčice za kojom tragaju policije Srbije i Mađarske, kao i Interpol

  • 24
Tijana Jurić, nestala devojčica Bajmok, Subotica Foto: Facebook/Tijana Juric

Tijana Jurić, koja je nestala u bačkom selu Bajmok, borila se s otmičarem koji ju je na silu ugarao u auto, ukazuju tragovi nađeni na mestu nestanka, piše Informer.

Tijanina patika i odvaljen nokat pronađeni su u šipražju kod Sportskog centra "Rata", što ukazuje da se nesrećna devojčica borila s napadačem.

Inače, danas su se u Bajmok uputili i ministar Nebojša Stefanović, kao i direktor policije Milorad Veljović, posle čega je prvi čovek srpskog MUP-a rekao da "ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj".

Policija intenzivno traga za Tijanom Jurić (15) iz Subotice, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula.

Ovde možete pogledati video nestale devojčice.

Policija moli građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije u vezi s nestankom maloletne Tijane Jurić, da se jave u Policijsku upravu u Subotici ili na broj telefona 192, odnosno broj 064/892-7365.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajzi

    30. jul 2014 | 19:26

    Daj boze da he nadju samo...A verujem da ako se angazuju mogu da he pronadju.A otmicare na dozivotnu robiju,kakav to covek treba da budes da kidnapujes dete,kakvo je to zlo?

  • Dnk

    30. jul 2014 | 20:21

    Na mestu borbe treba tražiti neke ostatke otmičra,dlaku i sl. koji su verovtno tu i ostali u toku borbe.Verujem da je ovo policija već odradila,znaju svoj posao valjda..

  • 3oka

    30. jul 2014 | 19:07

    Ovde treba da se vidi Socijala i Sigurnost. Da sad, vidim mreze Ko ima indicije , bilo sta neka javi nadleznim (bez glupiranja). Angazujte se!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA