78

ŠIPTAR S KOSOVA: Ja odsekao glavu čoveku u Siriji? Radim isto što i OVK! (FOTO)

- Mene optužuju da sam sekao glavu jednom čoveku? Ja nisam učinio ništa ni manje ni više nego što su učinili vojnici OVK tokom rata. Fotografije tih zlocina OVK sam postavio na Fejsbuk da ih vidi ceo svet - kaže Lavdrim Muhadžeri, 25-godišnji džihadista čiji su snimci uzburkali javnost prethodnih dana

Lavdrim Muhadžeri, 25-godišnji džihadista čiji su snimci uzburkali javnost prethodnih dana, rekao je za dnevnik “Dita” iz Tirane da takvu kaznu predviđa Kuran.

Muhadžeri, koji se bori na strani pobunjenika u Siriji, rekao je da je 19-godišnjak kome je odsekao glavu “uhvaćen kao špijun, a prema Kuranu, za onoga koji izdaje muslimane” predviđena je egzekucija.

- Mene optužuju da sam sekao glavu jednom čoveku? Ja nisam učinio ništa ni manje ni više nego što su učinili vojnici OVK tokom rata. Fotografije tih zlocina OVK sam postavio na Fejsbuk da ih vidi ceo svet - kazao je on, prenosi “Ekspres”.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Džihadisti, Egzekucija, Kuran, Odsecanje glave, OVK, Rat, Sirija
Popularni komentari
 • Z
  Zoran

  I njemu ce tako neko isto

 • Ž
  Žeks

  Kako budeš sejao tako ćeš i da žanješ.

 • V
  Vozd

  A gdje je sada Haski tribunal ? Pa valjda je ovo konkretan dokaz zlocina ! Jos jedan dokaz da je Hag oformljen samo za sudjenje Srbima ! Hag i OVK partneri !

foto dana

video dana