SMRT, MUČENJE, DOŽIVOTNA: Evo koje kazne za Tijaninog monstruma predlažu čitaoci Telegrafa

Nezapamćena tragedija je pogodila gotovo sve građane u našoj zemlji. Lavina najgorih osuda i uvreda su zasule svaku vest koja je opisivala ovaj zločin

  • 41
Tijana Jurić, Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube/SuRTVCity

Nakon otkrivanja identiteta ubice nestale devojčice Tijane Jurić, čitaoci mnogobrojnih portala u našoj zemlji, kao i korisnici društvene mreže Fejsbuk, listom su zatražili najstrože kažnjavanje Dragana Đurića.

Lavina najgorih osuda i uvreda su zasule svaku vest koja je opisivala ovaj zločin.

Administratori svih medija u Srbiji imaju pune ruke posla od ranih jutarnjih sati da izbrišu najgore kletve i pretnje od kojih se ledi krv u žilama.

Uz ogradu da ovo nije, niti može biti stav redakcije Telegrafa, prenosimo samo deo onog što je stiglo ovog dana u našu redakciju.

"Dobiće od 30 do 40 godina"

"Bićeš sluga u zatvoru do kraja života"

"Jao, šta će sve da ti rade drugi zatvorenici"

" Ubio si anđela, bezosećajni i izopačeni gade"

" Ne bi te trebalo ubiti, jer bi to bio spas za tebe"

" Mučio bih te do sudnjeg dana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    7. avgust 2014 | 21:25

    Ovakvi grozni dogadjaji bude ono najgore u coveku, ni ne cudi koje su reakcije ljudi. Svaka kazna je blaga za ovu zver. Zatvor mu dodje kao hotel, all inclusive. Smrtna kazna kao pomilovanje. Kad bi moglo mucenje svaki dan, da zivi u bolovima, zaspi u bolovima i probudi se u bolovima, a da zivi sto godina, pa i to bi mu bilo malo.

  • peki

    7. avgust 2014 | 21:42

    Bez obzira sto i ne postoji KAZNA. Za ovako nesto predlazem masovno okupljanje i da se uvede ponovo Smrtna kazna za ovakve slucajeve ili u najgorem slucaju Dozivotna ali i bukvalno dozivotna teska rbija.Necu da ga kunem ali cu da porucim.... Bagro seljacka nadam se da ce ti se 100 puta gore vratiti i tebi i tebi slicnima.

  • Kilgore

    7. avgust 2014 | 21:36

    Ne znam samo sta ocekujete...Pa sigurno ne zelimo predlagati da dobije orden Nemanjica!On ovo dete nije ubio slucajno,u nekoj saobracajnoj nesreci vec namerno,potpuno svestan svog zlocina.Izvinite,ali sasvim je razumljiva reakcija ljudi,prvenstveno onih koji su i sami roditelji,a zatim i onih koji to jos nisu.Ovakve zveri ne zasluzuju nikakvu ljudskost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA