TRAGEDIJA: Turčin kolima ubio dva srpska putara na novosadskom autoputu!

Do nesreće je došlo kad je "folksvagen", kog je vozio turski državljanin, udario u prikolicu u zaustavnoj traci auto-puta pored koje su stajala četvorica radnika. Od siline udara dva radnika su poginula, a njihove kolege su povređene

  • 14

Na autoputu Beograd-Novi Sad u blizini mesta Kovilj dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginula dva radnika firme angažovane na održavanju puteva, saopštila je večeras novosadska Policijska uprava.

Poginuli su Z.U. (57) i D.M. (35) iz Opova, a u toj nesreći su povređeni D.P. (50) i Z.V. (40) iz Barande, sela u toj vojvođanskoj opštini, prenosi Srna.

Do nesreće je došlo jutros oko 8.30 kad je "folksvagen", koga je vozio turski državljanin, udario u prikolicu, u zaustavnoj traci auto-puta, pored koje su stajala četvorica radnika. Od siline udara dva radnika su poginula, a njihove kolege su povređene.

Vozač "folksvagena", koji se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, doveden je na saslušanje nadležnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    9. avgust 2014 | 03:56

    Da li iko u ovoj mrachnoj zemlji radi na edukaciji zaposlenih? Kako to da ljudi stoje u zaustavnoj traci na autoputu pored vozila? Sta su radili? Ako su radili na putu onda se tu postavlja betonska barijera i sugnalizacija kao naprimer ovde u Kanadi. Osim toga tu je i obuchena osoba koja regulishe saobracaj i znaci upoorenja da je radna zona. Pa kada cete vishe poceti da se ponashate kao ostali civiliovani svet? Nece vas kule od stakla i Beogradu na vodi napraviti Evropljanima ako se josh uvek ponashate kao da ste do kolena u balegi.

  • Mitar

    9. avgust 2014 | 08:21

    Na vise mesta gde se vode radovi na putevima nije nista propisno obelezeno blagovremeno osim toga stara je navika da dvoje rade a cetiri stoje u hladovini .

  • Bili Piton

    9. avgust 2014 | 11:32

    Prošao sam tuda ali u suprotnom smeru (prema BG) nešto ranije i video te ljude da rade. Trimerima su šišali travu između traka (sredina auto puta) BEZ IKAKVIH OZNAKA da se tu nešto dešava. Jedan je kosio između bankina a dvojica sa "spoljnje" strane bankina tako da su gazili po asfaltu "brze" trake. Jasno mi je da nisu stradali dok su tako radili ali svakako mesto radova nije bilo propisno obeleženo. A kriv je i turčin koji je vozio zaustavnom trakom... kako bilo, tragedija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA