40

Policija ispituje da li je Tijanin ubica i ranije silovao i ubijao!

Ukoliko se uspostavi da je Dragan Đurić počinio još neka silovanja i ubistva, biće prvi srpski serijski ubica od raspada Jugoslavije

Dragan Đurić
Foto: Facebook/Dragan Djuric

Policija će sprovesti širu istragu o tome da li je ubica Tijane Jurić (15), Dragan Đurić (34) i ranije počinio slična krivična dela. Na osnovu njegovog ponašanja i psihološkog profila, koji je urađen u MUP-u, sumnja se da je Đurić nešto slično mogao i ranije da izvrši.

Do sada nam se niko nije javio da je prepoznao Đurića kao napadača! Stručni ljudi u policiji, psiholozi, ali pre svega inspektori za krvne i seksualne delikte , sumnjaju da je Tijanin ubica mogao i ranije da čini slična krivična dela. Na to ukazuje njegova hladnokrvnost prilikom lišavanja slobode , izjava u policiji, ponašanje tokom otkopavanja tela, gde on ni u jednom trenutku nije pokazao ne samo kajanje već nikakvu vrstu emocija – kaže sagovornik za “Alo”.

Ukoliko se uspostavi da je Đurić počinio još neka silovanja i ubistva, biće prvi srpski serijski ubica od raspada Jugoslavije.

Đurić može da dobije, ako mu bude služeno za svirepo ubistvo, kaznu zatvora od 40 godina, a može biti pomilovan po isteku dve trećine kazne, tj. 27 godine ako se ispune uslovi za tako nešto, objašnjava advokat Nenad Vukasović za “Naše novine”.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dragan Djurić, Istraga, MUP, Silovanje, Tijana Jurić, Ubistvo
Popularni komentari
 • t
  tetka

  Nebi me zacudilo, ko zna staje monstrum sve radio. pa i ona devojcica Milica. A vidim vec se raspreda o pomilovanju, Ko njega pomiluje,neka ga vodi svojoj kuci, i zenskoj deci.

 • u
  uzas

  zasto bi serijski ubica uopste imao dozvolu da posle izvesnog vremena bude pomilovan ma koliko imao dobro ponasanje?

 • M
  Mile

  Njega ce da ”pomiluju” kolege iz zatvora

foto dana

video dana