EKSKLUZIVNO: Ubica Luke Jovanovića suvlasnik poznatog restorana, još fotografija unutra! (FOTO)

Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, suvlasnik je jednog poznatog restorana u Novom Beogradu. Među gostima restorana i onima koji ga poznaju vlada potpuni šok nakon informacije da je osumnjičen za ubistvo

  • 44

Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, suvlasnik je jednog poznatog restorana u Novom Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Među gostima restorana i onima koji ga poznaju vlada potpuni šok nakon informacije da je Milićev (koga svi znaju kao Markovića) osumnjičen za njegovu smrt.

- Poznajem ga. Šokiran sam, nikada ne bih rekao da je u mogućnosti da učini tako nešto - kaže jedan od posetilaca restorana, koji je nedavno boravio u njemu.

Kako je danas na konferenciji za novinare rekao ministar Stefanović, on se sumnjiči za više krivičnih dela, mahom u vezi s prometom droge.

Milićević, koji se ranije prezivao Marković, bio je u Srbiji osuđen i zbog pokušaja ubistva, na tri godine i šest meseci, a kaznu je odležao i 2011. izašao iz zatvora.

On je, takođe, u Štutgartu bio osuđen na dve godine i dva meseca.

- Inače, Milićev je odavno poznat policiji zbog niza krivičnih dela, a sumnja se da je pripadao određenoj organizovanoj kriminalnoj grupi sa Zvezdare koja se bavi dilovanjem narkotika - rekao je ministar.

Podsetimo, Luka Jovanović je preminuo 26. jula u Beogradu, dan nakon što ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “ladu” koji im je stao.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefa

    18. avgust 2014 | 13:25

    jos jedan uspesan srBski bizMismen koji ima 4 prezimena, 8 glava, 10 automobila i barem 20 presuda

  • Stevan

    18. avgust 2014 | 12:52

    Kakav tekst... gost zacudjen a decko ima vise godina robije nego pirsinga

  • Panta

    18. avgust 2014 | 12:59

    Pored pranja posudja preko restorana pere pare od droge...klasika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA