Interpol raspisao crvenu poternicu za Markom Milićevim!

Stavljanje na crvenu poternicu Interpola znači da će osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića biti uhapšen gde god bude identifikovan

  • 11

Za Markom Milićevim, koji se sumnjiči da je 25. jula 2014. godine vozilom „mini kantrimen” udario Luku Jovanovića koji je potom preminuo, raspisana je crvena poternica Interpola, što znači da će biti uhapšen gde god bude identifikovan, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni se traži na ime Marko Milićev, ali i na svoje ranije ime Marko Marković. Treće osnovno tužilaštvo koje istražuje taj slučaj, otkrilo je da Milićev ima dva pasoša - jedan na ime Marko Milićev, a drugi, čiji je nestanak prijavio prošle godine pre promene prezimena, na ime Marko Marković.

Ministarstvo unutrašnjih poslova blisko sarađuje sa Interpolom kako bi osumnjičeni što pre bio priveden pravdi, navodi se u saospstenju MUP-a.

- Tužilaštvo je tražilo da se oba imena nađu na listi potraga Interpola - rekao je tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva Boris Pavlović.

Prethodno je sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda u Beogradu, na predlog tužioca, odredio pritvor Milićevu koji se nalazi u bekstvu, jer je 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25, sa svojim pasošem nasustio zemlju. Imao je avionsku kartu u jednom pravcu.

Milićev je osumnjičen da je, nakon što je svojim autom "katrimen" usmrtio Luku Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu, sa prijateljima pobegao sa lica mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Selidberistic

    19. avgust 2014 | 20:22

    A u medjuvremenu u CZ-u je covek kome je preceno da ce mu se porodica pobiti ako kaze da ih je vozio! Covek za kojeg sve njegove kolege znaju kakav je on covek i sam nadimak mu je besumni, ili muta, upravo zato sto stalno cuti i radi! On provodi po 12 sati svake noci u radu (taxiranju) i uvek u isto vreme pravi pauzu i opet rad i samo rad! Sada kada nema glavnog onda mora neko da bude u CZ-u. I sto je najvaznije, niko ne vodi istragu da li je vozilo koje je nastradali vozio bilo obelezeno trouglom, sva 4 migavca i da li je imao prsluk?! Da dragi gradjani bitno je to itekako, zao mi je nastradalog ali ima i on deo krivice a i ako nema onda ima svako ko ima veze sa mini morisom a ne taxista kome se pretilo svo vreme! Brat Jankotin!!!

  • BigFoot

    19. avgust 2014 | 21:21

    Obavestite njegovu majku da posle opet ne bude neobaveštena.

  • Sima

    19. avgust 2014 | 20:19

    Sad se pretvori u Nindza kornjacu i spusti se u kanalizaciju.Mozes vecno da obitavas tamo,bezbedan si

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA