Otac ubijene Tijane pokreće sajtove nestali.rs i pedofili.rs!

- Dok je trajala potraga za našom Tijanom, saznali smo da u Bajmoku ima tri registrovana pedofila i smatram da takve stvari moraju da budu javne. U planu mi je i da od mesta zločina napravim spomen-park u znak sećanja na Tijanu - kaže Igor Jurić, otac svirepo ubijene devojčice Tijane Jurić

  • 26

Otac svirepo ubijene Tijane Jurić Igor najavio je pokretanje internet stranica nestali.rs i pedofili.rs, piše novosadski "Dnevnik".

Sa ciljem sprečavanja zločina sličnih onom kojim je okončan život male Tijane, Igor Jurić objašnjava na koji način bi se, uz uvođenje "Tijaninog zakona" i ovakvih sajtova proširio front delovanja protiv takvih pojava i događaja.

- Dok je trajala potraga za našom Tijanom, saznali smo da u Bajmoku ima tri registrovana pedofila i smatram da takve stvari moraju da budu javne. U planu mi je i da od mesta zločina napravim spomen-park u znak sećanja na Tijanu i o tome sam razgovarao s gradonačelnikom Sombora. Pričali smo o tome koliko grad može pomoći da na mestu zločina napravimo okupljalište za mlade ili spomen-park. Kontaktirao sam i s mojim ljudima iz kluba u Belgiji da doniraju veštačku travu, a s pejzažnim arhitektama iz Sombora sam razgovarao o tome da se napravi projekat - objašnjava Igor Jurić za "Dnevnik".

Tijana Jurić je nestala 20 minuta posle ponoći 26. jula, a njeno beživotni telo je pronađeno 6. avgusta na putu između Bajmoka i Sombora, na napuštenoj lokaciji kod mesta Aleksa Šantić. Tijana je sahranjena 8. avgusta, a nakon sahrane, u centru Subotice i Bajmoka zapaljeno je hiljade sveća koja su gorele cele noći u znak sećanja na nju. Tijanu je ubio mesar iz Surčina Dragan Đurić.

(Telegraf.rs / Dnevnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemamime

    21. avgust 2014 | 11:12

    Svaka čast coveku na ovakvoj upornosti i snazi posle svega!

  • calmy zee

    21. avgust 2014 | 11:25

    Treba da se vratimo drevnom zakonu: oko za oko, zub za zub ! Bez milosti... kad vec 100%-no zna, ko je i sta je uradio ! Ne pita se zbog cega, jer opravdanja nema ! A za spomen park ce imati podrsku naroda u to sam siguran ! Sigurno ce dati svako koliko moze, u to sam ubeden jer ipak nas ima vise sa srcem i dusom ! Pozdrav svim dobrim ljudima !

  • Higd

    21. avgust 2014 | 11:17

    svaka cast!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA