Uhapšeni prevaranti koji su ojadili putnike za 50.000 evra!

Niškoj policiji do sada se obratilo 17 osoba iz Srbije, od kojih su prevaranti uzimali i po 200, 300 evra a pretpostavlja se da su ojadili stotine ljudi. Pozivaju se prevareni građani da se jave policiji na brojeve 018 / 522 -982 ili 503 127

  • 6

Beograđani C.A. (25) i R.S. (24) uhapšeni su jer su na prevaru od putnika na autobuskim stanicama širom bivše Jugoslavije, ali i u Austriji i Nemačkoj uzeli najmanje 50.000 evra! Oni su se predstavljali kao vozači autobusa i nudili im jeftiniji prevoz do inostranstva, a potom bežali sa plenom, objavio je "Informer".

Niškoj policiji do sada se obratilo 17 osoba iz Srbije, od kojih su prevaranti uzimali i po 200, 300 evra, a pretpostavlja se da su ojadili stotine ljudi.

Inače, prvi oštećeni putnik se u martu, ali su se od juna prevaranti osilili, pa je broj oštećenih rastao.

- Jedan od njih bi se motao po peronima na kojima su se čekali autobusi za inostranstvo, noseći sa sobom veliku putnu torbu da bi bio uverljiviji. Drugi bi prišao putniku, ispričao mu da stalno putuje sa jednim vozačem po ceni za 50 evra nižoj ceni od one koju naplaćuju ostali prevoznici. Jedini uslov bio je da se karta plati vozaču na ruke - objašnjavaju iz policije.

Zatim bi se pojavio šofer, uzeo bi novac, a nakon toga bi obojica nestali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA