PUCNJAVA KOD KURŠUMLIJE: Albanac šumokradica otvorio vatru iz kalašnjikova, policija ga ranila!

Do incidenta kod Kuršumlije je došlo kada je policijska patrola otkrila grupu šumokradica sa teritorije Kosova. Tom prilikom šumokradice su otvorile vatru na policijsku patrolu nakon čega im je uzvraćeno, a jedan građanin albanske narodnosti ranjen je u potkolenicu

  • 38

Grupa žitelja Kosmeta albanske nacionalnosti uhvaćena je danas u blizini Kuršumlije u krađi šume. U razmeni vatre s policijom ranjen je jedan od šumokradica.

Do incidenta kod Kuršumlije je došlo kada je policijska patrola otkrila grupu šumokradica sa teritorije Kosova.

Tom prilikom šumokradice su otvorile vatru na policijsku patrolu nakon čega im je uzvraćeno, a jedan građanin albanske nacionalnosti je ranjen u potkolenicu. Ranjeni šumokradica je kod sebe imao pušku "kalašnjikov".

- Među policajcima nema povređenih, a uviđaj je u toku. Na licu mesta nalaze se pripadnici PS Kuršumlija i Žandarmerije - saopštio je MUP Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najoštrije je osudio oružani napad na policajce, kao i uništavanje imovine Republike Srbije, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislijka

    27. avgust 2014 | 19:31

    Sljam ljudski, nikad im nije dovoljno, malo li su oteli...

  • yugosloven

    27. avgust 2014 | 20:17

    Kako to pucali na policiju,i otišli probajte to da učinite u bilo koju evropsku zemlju da pucate u policiju i to vojnim naoružanjem ,dosta više te pogrešne demokratije

  • Vase ime

    27. avgust 2014 | 19:32

    Kakvi su ovi nasi iz zone bezbednosti, ne daj Boze Siptarima da slucajno pridju u vecem broju.... ima da ih nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA