SESTRA KONOBARA KOJI SE UTOPIO: Iz medija sam saznala da je Petar mrtav!

Leš Petra Obrenčevića pronađen je u utorak uveče kod Kule Nebojša. Njegova sestra Smiljana Papović kaže da joj i dalje nije jasno kako je njen brat mogao da upadne u vodu sa dobro obezbeđenog splava punog gostiju

  • 16

Majka i sestra Petra Obrenčevića (33), konobara koji je proteklog vikenda nestao sa beogradskog splava "Shake'n'shake" iz medija su saznale da je mrtav i da se utopio.

Petrov leš pronađen je u utorak uveče kod Kule Nebojša. Njegovoj sestri Smiljani Papović (35) nikako nije jasno kako je on mogao da upadne u vodu sa dobro obezbeđenog splava punog gostiju, a da ga niko ne vidi.

Petrov nestanak prvi su primetili gosti u delu splava koji je Petar "pokrivao" jer konobar dugo nije dolazio da ih usluži. Ispostavilo se da ga je u noći između subote i nedelje poslednji video kolega sa kojim je spuštao tendu, oko pola sata iza ponoći. Kako dodaje Petrova sestra, nikom nije jasno šta se posle događalo, a čak i da je upao u vodu tvrdi da bi neko morao to da primeti. U utorak uveče iz medija su saznali da je policija pronašla njegovo telo.

Kako dodaje, niko nije imao razloga da naudi Petru. Sa svojom devojkom je drug još iz detinjstva, a nije bio neko ko voli da se provodi. Sa bratom se poslednji put čula dva dana pre njegovog nestanka kada su se dogovarali da dođe u Glušce na seosku slavu, Velika Gospojina.

Obdukcija tela Petra Obrenčevića pokazala je da se utopio. Na njegovom telu nisu primećene nikakve povrede, posekotine ili bilo šta što bi ukazalo na to da ga je neko namerno gurnuo u reku. Petar Obrenčević biće sahranjen u petak na seoskom groblju u Glušcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    28. avgust 2014 | 00:46

    Koji kreteni, pa ako vam se ne radi u policiji, dajte onima koji placu za posao. Da se utvrdi ko je radio te noci I sto nisu reagovali odmah. I naravno koji pametnjakovic je vredjao devojku. Pa da Telegraf ne izvestava I ne radi umesto policije, nista se do sada ne bi resilo. Bravo Telegraf

  • MrSale71

    28. avgust 2014 | 00:34

    Tuga,iskreno saučešċe porodici!

  • Ss

    28. avgust 2014 | 02:44

    Ne trazite teorije zavere u svemu. Dovoljno da je trestala muzika kako uvek tresti i da se ne cuje ni kad je upao ni ako je dozivao pomoc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA