Preminuo žandarm Stevan Sinđelić u kog su pucali Albanci!

Na Sinđelića pucano jutros, u napadu učestvovalo više osoba albanske nacionalnosti. Žandarm sa kolegama obezbeđivao mesto uviđaja, gde je policija juče pronašla šumokradice sa Kosmeta, saopšteno je iz MUP-a Srbije

Stevan Sinđelić (30), pripadnik Žandarmerije koji je rano jutros ranjen u pucnjavi koja se dogodila kod Koršumlije kada su lovokradice sa područja Kosova pucali na srpske policajce, preminuo je na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, saznaje Telegraf.

Sinđelić je ranjen kada je više osoba albanske nacionalnosti iz vatrenog oružja pucalo na žandarme koji su obezbeđivali mesto uviđaja, gde je policija juče pronašla šumokradice sa Kosmeta, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Za oružani napad na pripadnike Žandarmerije sumnjiče se osobe koje su juče bespravno sekle šumu, a koje su se jutros vratile na isto mesto kako bi uzele oružje, tehniku i predmete koje su za sobom ostavile nakon jučerašnjeg incidenta.

Tom prilikom šumokradice su otvorile vatru na policijsku patrolu nakon čega im je uzvraćeno, a jedan građanin albanske nacionalnosti je ranjen u potkolenicu. Ranjeni šumokradica je kod sebe imao pušku “kalašnjikov”.

Pripadnik Žandarmerije je hitno nakon ranjavanja prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu.

Takođe, u razmeni vatre s policijom juče je ranjen jedan šumokradica kod Kuršumlije.

Portparolka prokupačke bolnice Marija Despotović rekla je za agenciju Beta da je žandarm ranjen jutros oko tri sata, a oko sedam je donet u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SK

    28. avgust 2014 | 10:33

    Objaviti rat ovim siptarima bre !!!

  • njegon

    28. avgust 2014 | 10:26

    E sada bi Izrael uradio ono sto mi Ne smemo . Tako rade ozbiljne drzave

  • Mici

    28. avgust 2014 | 10:28

    Dokle ce nasi ljudi da ginu od terorista sa kosova? Treba napraviti odmazdu i pokazati im gde im je mesto...pacovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA