POŽAR U SUBOTICI: Starica poginula, među četvoro povređenih i dvoje dece!

Žena (69) je preminula, a četiri osobe, među kojima i dvoje dece, povređene su u požaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u subotičkom Teslinom naselju. Prema onome što se može videti na licu mesta, požar je izbio u podrumu, ali se nije proširio na gornje spratove

  • 2

Žena (69) je preminula, a četiri osobe, među kojima i dvoje dece, povređene su u požaru koji je izbio jutros u stambenoj zgradi u subotičkom Teslinom naselju.

Požar je izbio tokom noći u podrumu zgrade u ulici Čat Geze broj 11. Na licu mesta je konstatovana smrt jedne žene starije dobi od posledica požara i izloženosti dimu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći DZ Subotica Mihaela Budimski.

Četiri pacijenta je transportovano na Urgentno odeljenje Opšte bolnice, među kojima i dvoje dece, koji su se žalili na gušenje.

Portparolka Opšte bolnice Dragana Stojanović potvrdila je Tanjugu da su jutros oko šest časova ujutro na odeljenje primljeni desetogodišnja S. J. i jedanaestogodišnji S. Z., kao i S. S. (38) i M. M. (34).

Svi oni, prema njenim rečima, nakon obavljenih pregleda imaju dobre nalaze i najverovatnije tokom dana će biti pušteni kući.

Prema rečima očevidaca, u požaru je stradala S. M. (69).

Pojedini stanari kažu da se miris dima osetio već oko 3.00 sata ujutru, a da se kasnije čulo komešanje, iskakanje stanara kroz prozor iz stanova koji su bliži prizemlju.

Prema onome što se može videti na licu mesta, požar je izbio u podrumu, ali se nije proširio na gornje spratove. Nedaleko od te zgrade zapaljen je i jedan automobil marke "zastava 128".

Pripadnici Policijske uprave su završavali uviđaj oko 11.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    29. avgust 2014 | 21:51

    Jadni ljudi

  • Goran Stankovic

    1. septembar 2014 | 15:36

    S postovanjem prema zrtvi, ovo je treca zgrada ciji je podrum zapaljen u krugu od par stotina metara na Teslinom naselju u Subotici, izgorela su i tri automobila medju kojima je i moj. Koliko sam cuo iz jedne od prethodne dve zgrade koje su zapaljene su majka i cerka su zavrsile u bolnici. Jasno mi je da policija nema ovlastenja za delovanje koja je imala nekad, ali bi zbog opste opasnosti morali sada da se potrude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA