DRAMA U CENTRU ZAGREBA: Opljačkao poštu, pa pucao po prolaznicima!

Maskirani razbojnik je upao u poslovnicu pošte i uz pretnje da mu predaju novac uterao strah u kosti radnicima, i uspeo je da pobegne sa plenom

  • 4

Kišno vreme i slabu vidljivost iskoristio je nepoznati muškarac koji je danas u 13 sati izvršio razbojništvo u poslovnici Hrvatskih pošta u Zagrebu.

Nakon što je maskirani pljačkaš upao u poslovnicu i uz pretnje da mu predaju novac uterao strah u kosti radnicima, uspeo je da pobegne sa plenom. Istrčao je na ulicu pa je po izlasku iz poslovnice zapucao.

Sreća u nesreći je da povređenih osoba nema, a prestravljeni radnici pošte alarmirali su policiju koja intenzivno traga za maskiranim razbojnikom.

Kako to obično biva, pretpostavlja se da je imao i pomagača koji ga je čekao u automobilu u nekoj od susednih uličica ne bi li što uspešnije pobegao sa plenom. Trenutno se pregledaju snimci nadzornih kamera na okolnim zgradama kako bi se, ujedno, rekonstruisao i sam tok bega i došlo do počinitelja.

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zex

    2. septembar 2014 | 20:08

    Zivela demokratija!

  • obični budući povratnik

    2. septembar 2014 | 18:35

    Pa u bg to je normalno nema za drogu pa u postu u mom selu nema poste vode ni asvalta popaljene kuće ali polako bice verujem činjenici i stricu

  • vlado

    2. septembar 2014 | 20:47

    @Miki.. A da mu nije odsekao butove..? Ako je vec nesto sekao. :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA