NEMAC NIJE PRETUČEN ZATO ŠTO JE GEJ: S. V. ga tukao jer mu se nije dopala njegova šala!

Dok je radnica čistila ispred radnje, Honig joj je pokazivao gde i kako da čisti. U tom trenutku su naišli Stefan Vukićević (22) i njegova dva druga. Oni su stekli utisak da se Nemac ruga radnici, pa ga je Stefan iz čista mira toliko jako udario da je pao i udario glavom o trotoar

  • 0

Stefan Vukićević (22), koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote na Zelenom vencu pretukao nemačkog državljanina Denisa Honiga (26) i naneo mu teške povrede, napao je Nemca jer mu se nije svidela njegova bezazlena šala s radnicom iz kioska za prodaju brze hrane, od koje je uzeo metlu, saznaje "Alo!".

- Dok je radnica čistila ispred radnje, Honig joj je pokazivao gde i kako da čisti. Nakon nekoliko minuta njegovih instrukcija, on je u šali uzeo metlu od radnice i počeo da čisti umesto nje. U tom trenutku su naišli Stefan i njegova dva druga. Oni su stekli utisak da se Nemac ruga radnici i Stefan je iz čista mira toliko jako udario Honiga da je pao i udario glavom o trotoar - kaže izvor lista "Alo!" iz istrage.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić osudio je napad na LGBT aktivistu iz LGBT Nemačke koji je pretučen u Beogradu kao "užasan događaj" i "nešto što ne sme da se događa u Beogradu i Srbiji" i istakao da su državni organi u najhitnijem roku preduzeli sve najvažnije mere da zaštite pravni poredak i prava nedužnog napadnutog čoveka.

Tenziju pre tuče podgrejao je alkohol koji su učesnici incidenta konzumirali neposredno pre tuče, navodi izvor lista "Alo!".

- Stefan je rekao: "Pun mi je k...c ovih Nemaca". Kada mu je Honig odgovorio na nemačkom jeziku, izbila je rasprava - navodi on.

Ipak, taman kada je izgledalo da se sve smirilo, Vukićević je ponovo počeo da se raspravlja i iznenada svom silinom udario Honiga u trenutku kada ga Nemac nije gledao.

- Sukob nije izbio zato što neko pripada LGBT populaciji, jer se oni ni ne poznaju. Problem je nastao zbog alkohola i jezičke barijere - rekao je naš izvor.

Kada je Honig teško povređen pao na tlo, sa Vukićevićem je počeo da se bije Vlado Arsov, koji je pokušao da zaštiti Nemca.

- "Herojska" stvar u celoj priči nije da sam ga branio, nego da sam Denisu, koji nije hteo da ide u bolnicu jer se "osećao dobro" rekao: "Sedi u Hitnu (kombi) ili ću te i ja polomiti, daj mi novčanik, ne raspravljaj se, ovo je ozbiljno". Sinoć čuti "hvala" od njegove majke, meni kao roditelju je vrlo značilo. "Mladić" inače ima 40 godina, samo da se zna - napisao je Vlado Arsov juče na svojoj Fejsbuk stranici.

Nemac je nakon operacije zadržan u šok-sobi u Urgentnom centru. Zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović rekao je da sa članovima mladićeve porodice i njegovim lekarima razgovara o nastavku lečenja u Nemačkoj.

Određen je i pritvor Stefanu Vukićeviću, koji je udario mladića, kao i njegovim prijateljima koji su prisustvovali incidentu kod kioska brze hrane, Milošu L. i Iliji V.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA