UPALI MU U STAN: Napadači satima mučili i tukli Subotičanina!

Petorica napadača upala su u stan jednog Subotičanina i brutalno ga pretukli. Navodno, napad na njega bio je jedan od načina uterivanja duga

  • 4

Zlatka Medića (47) iz Subotice brutalno su pretukla petorica napadača koji su mu upali u stan. Kako je ispričao Medić po izlasku iz bolnice, satima su ga tukli, vezivali gajtanom, davili i mučili tražeći mu novac.

- Četvorica su otišla posle nekog vremena, a jedan je ostao i otišao do kuhinje, tada sam nekako uspeo da se oslobodim i izletim napolje - u hodu je rekao Medić, dodajući da napadače ne poznaje, pišu "Novosti".

U momentu kada je izleteo iz stana sav krvav, zatekao ga je komšija Vesko Gostimirović, koji je odmah pozvao policiju. Kako dodaje, za njim je izašao jedan muškarac, izuzetno krupan, i govorio mu da je prevarant.

Stanari zgrade istakli su da kraj u kome žive odavno nije bezbedan. Prema prvim informacijama, Medić je od ranije poznat policiji, a napad na njega bio je jedan od načina uterivanja duga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    16. septembar 2014 | 23:29

    E sada cu vam nesto reci iz svog iskustva...Danas je takvo vreme da je mnogo prevaranata, meni dugogodisnji prijatelj dodje i trazi novcanu pozajmicu, ja mu dam i dogovorimo se kada da vrati. Kada sam ga pozvao da vrati , on iskljucio telefone i nigde ga nema i tako to traje vec mesecima e kada takvi "prijatelji" nalete na ozbiljne ljude onda oni ispadnu zrtve i kao neko im iznudjuje novac i sve to prijave policiji a u stvari su oni obicni PREVARANTI koji samo smisljaju koga ce da prevare pa im posle neko kriv kada prodju kao doticni iz texta.

  • Toeto

    17. septembar 2014 | 00:21

    Tako je Coaaa..

  • Baki

    17. septembar 2014 | 12:02

    Ne dajem nikome a i ne trazim od nikoga.... Pomognem koliko mogu i ne maltretira me niko.....Cist racun duga ljubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA