Izbo ženu, pa ga pustili zbog štrajka advokata!

Iako je policija osumnjičenog privela Višem javnom tužilaštvu, uz krivičnu prijavu, advokat koji je dodeljen Draganu po službenoj dužnosti zbog štrajka nije želeo da dođe na saslušanje

  • 5
Nož, manijak, napad nožem, nasilje nad ženama, tuča, obračun Foto - ilustracija: Milena Đorđević

Dragan M. (39) iz Šapca nožem je izbo svoju suprugu Slavicu (34) koja je zbog težine povreda hitno zbrinuta u Urgentnom centru u Beogradu.

Iako je Više javno tužilaštvo u Šapcu ovo okvalifikovalo kao pokušaj ubistva, zbog štrajka advokata Dragan je pušten da se brani sa slobode, prenosi "Informer".

Slavica je nakon burne svađe rekla Draganu da hoće da ga napusti i da sa sobom povede njihovo dete. Istog trenutka Dragan je dohvatio kuhinjski nož i izubadao ženu po rukama, grudima i nogama, nakon čega je pokušao i sebi da iseče vene.

Iako je policija osumnjičenog privela Višem javnom tužilaštvu, uz krivičnu prijavu, advokat koji je dodeljen Draganu po službenoj dužnosti zbog štrajka nije želeo da dođe na saslušanje.

Tako je sudija za prethodni postupak potencijalnog ubicu pustio da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nja

    30. septembar 2014 | 02:19

    Sudstvo zapaliti,a zaposlene proterati na goli otok na kolektivni odmor!

  • Tutor

    30. septembar 2014 | 10:35

    Ako su advokati službena lica i potpadaju pod zakon o državnim službenicima, moraju obezbediti minimum procesa rada. Ako ne obezbede, raseliti po zatvorima da budu cimeri bivšim klijentima.

  • Marko

    30. septembar 2014 | 20:23

    Nedostaje vam bilo kakvo znanje kad ovako komentarišete.Naučite ko su i šta su službena lica,pa ko su sudije pa ko advokati,pa ko ima kakva ovlašćenja i tako redom.U prvom i drugom razredu se uči o policiji na primer pa nadalje.Pokušajte,nikad nije kasno a i trebaće vam u životu da znate nešto o tome da bi mogli da štitite svoja prava i da bi sami sebe mogli da zaštite od nasilja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA