HOROR: Petorica tinejdžera silovala dečaka i sve snimali mobilnim!

Dečaka su teško povredili i on je trenutno u bolnici u kritičnom stanju. Ceo događaj su navodno snimili i pokazivali ga drugima putem mobilnog telefona. Zasad nije poznato da li je video osvanuo i na internetu

  • 10

Petorica mladića, Samuel Miller (18), Tyler Perry (19), Dayton Ross Jones(19) i  još dvojica neimenovanih sedamnaestogodgodišnjaka optuženi su za brutalni napad na neimenovanog 15-godišnjaka kojeg su pre nedelju dana na jednom tulumu u Hopkinsvilleu, u američkoj saveznoj državi Kentucky, grupno silovali.

Dečaka su teško povredili i on je trenutno u bolnici u kritičnom stanju. Ceo događaj su navodno snimili i pokazivali ga drugima putem mobilnog telefona. Zasad nije poznato da li je video osvanuo i na internetu.

Tyler Perry je dodatno optužen zbog pokušaja skrivanja dokaza, dok Jonesa i Millera tužioci terete za distriburanje snimaka maloletničkog seksa. 

Sva trojica su u zatvoru i iz njega mogu izaći samo ako plate kauciju od po milion dolara. Nije objavljeno kakva je sudbina dvojice 17-godišnjaka, s obzirom da se prema njima primjenjuju druga pravila, ona za maloletne prestupnike. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA