U nemačkom dresu došao na pomen pobijenim srpskim đacima u Šumaricama?!? (FOTO)

Da li je hteo da skrene pažnju na sebe, pošalje vrlo jasnu poruku ili je pak u pitanju samo nemar nije utvrđeno, ali je čin ovog mladića uzburkao društvene mreže

  • 71

Društvenom mrežom Tviter kruži fotografija mladića koji se juče u kragujevačkim Šumaricama pojavio obučen, ni manje, ni više nego u dres nemačkog fudbalera, Lukasa Podolskog!

Da li je hteo da skrene pažnju na sebe, pošalje vrlo jasnu poruku ili je pak u pitanju samo nemar nije utvrđno, ali je ovaj njegov čin uzburkao mnoge korisnike ove društvene mreže.

Dok je fotografija objavljena uz komentar "Deda mu je ponosan", mnogi su uzeli da brane ovog mladića, govoreći da su u Šumaricama streljali ondašnji fašisti, a ne današnji Nemci.

Podsećamo, juče je održana tradicionalna antiratna manifestacija Veliki školski čas, u znak sećanja na streljanje đaka, profesora i građana Kragujevca u Drugom svetskom ratu, kome je prisustvovao predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    22. oktobar 2014 | 17:13

    Ma ovaj nema pojma ni gde je dosao ni sta je obukao ni zasto je tu dosao!!!!

  • Čika Žika

    22. oktobar 2014 | 17:18

    Pa Poljak mu je na dresu, a ne Njemac. Uostalom "oslobodioci" su krivi za ovo streljanje đaka, da nisu napali "junački" sa leđa nekoliko Njemaca i kasnije pobjegli do ovog streljanja ne bi ni došlo!

  • Debeli

    22. oktobar 2014 | 19:34

    Jednostavno zbogom pameti. Niko postovanja nema ni prema čemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA