Lopov maskiran u Teletabisa provalio u kuću i ukrao kinesku hranu!

Policija je u ranim jutarnjim satima primila poziv zabrinutih suseda koji su čuli razbijanje stakla, a svedoci tvrde da je provalnik uzeo ostatke hrane, stavio ih u crnu torbu i napustio kuću

  • 1

Student (20) sa Univerziteta Leig u Pensilvaniji, Terez Šarek Ovens, uhvaćen je prošlog vikenda nakon što je provalio u kuću svog prijatelja i ukrao ostatke kineske hrane.

Međutim, to nije najzanimljiviji detalj ove bizarne priče. Naime, Ovens je tokom krađe bio maskiran u žutog Teletabisa iz istoimenog crtanog filma, poznatijeg kao La la.

Policija je u ranim jutarnjim satima primila poziv zabrinutih suseda koji su čuli razbijanje stakla, a svedoci tvrde da je provalnik uzeo ostatke hrane, stavio ih u crnu torbu i napustio kuću.

Kradljivac se tokom provale posekao na razbijeno staklo, tako da kada je policija došla na njegovu kućnu adresu, on je bio u masci Teletabisa sa krvavim flekama.

(Telegraf.rs / Izvor: mcall.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šta te interesuje moje ime

    2. novembar 2014 | 09:32

    Haha bože šta još neću čuti hahahaha strašno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA