Kopaonik spreman za još jednu sezonu i skijaše! (FOTO)

Svi koji vole da provedu odmor u hotelu Grand mogu da očekuju vrhunski komfor i udobnost, uživanje u luksuznom spa centru i kupanje u bazenu s toplom vodom na korak od ski staza, a obezbeđeni su i brojni popusti za sve ljubitelje zimskih sportova

  • 1

MK Mountain Resort je povodom početka nove zimske sezone na Kopaoniku svim ljubiteljima skijanja i planinskog odmora predstavio brojne pogodnosti i novitete tokom zimskih meseci i najavio peti po redu Ski Opening Kopaonik, koji će biti održan od 4. do 7. decembra.

- U MK Mountain Resortu su ostvarena očekivanja u vezi s prodajom kapaciteta tokom promotivnog perioda, a sve je veće interesovanje gostiju iz regiona, Rusije, Rumunije, Grčke i Turske, što je rezultat uloženih napora u poslednje četiri godine - rekao je Nikola Avram, direktor MK Mountain Resorta.

Osim izvanredne lokacije na samim ski stazama, ponuda u tri smeštajna objekta MK Mountain Resorta je koncipirana za različite potrebe gositju.

Ljubitelji ski odmora u hotelu Grand mogu da očekuju vrhunski komfor i udobnost, uživanje u luksuznom spa centru i kupanje u bazenu s toplom vodom na korak od ski staza, dok je za najmlađe goste u hotelu Angella obezbeđen dnevni program animacije i profesionalna briga o deci, zbog čega roditelji mogu da se opuste i uživaju.

U periodu od 4. do 7. decembra, MK Mountain Resort i Skijališta Srbije, petu godinu za redom organizuju manifestaciju Ski Opening Kopaonik. Kao i prethodnih godina, najavljen je izuzetno bogat sportski i zabavni program, dnevne i noćne žurke, takmičenja i brojne vredne nagrade.

Prošlogodišnji Ski Opening za četiri dana privukao je čak 15.000 gostiju željnih skijanja i dobre zabave, dok se ove godine očekuje još više gostiju iz zemlje i regiona. MK Mountain Resort je i ove godine za svoje goste obezbedio promotivne cene smeštaja i dvodnevni gratis ski pas.

- Ova godina je za Kopaonik godina velikih investicionih projekata. Radovi na izgradnji dve šestosedne žičare na lokacijama Krčmar i Gvozdac su u završnoj fazi, pa će ove sezone ljubitelji ovih staza moći da uživaju u vožnji na instalacijama poslednje generacije sa haubama i grejačima na sedištima. Umesto stare dvosedne žičare na Krčmaru postavlja se šestosed kapaciteta 1.800 skijaša na sat, a ista žičara postavlja se i na lokaciji Gvozdac - rekao je direktor preduzeća Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić.

I ove sezone Skijališta Srbije organizuju promotivne periode u okviru kojih odobravaju popuste na svoje usluge. Tako od ove sezone skijaši i borderi mogu da iskoriste popuste na trodnevne i četvorodnevne ski karte u okviru Top Ski Vikenda, koji će se organizovati četiri puta u toku sezone i to u periodu od 22. do 25. januara, od 5. do 8. februara, od 26. ferbruara do 1. marta, kao i od 19. do 22. marta.

Svakog vikenda skijaši i borderi moćiće da uživaju u brojnim zanimljivim dešavanjima na snegu, a u planu su posebne MTV after ski žurke, gde će nastupati poznati bendovi i DJ-evi.

Kopaonik će ove godine biti organizator Evropa kupa u snowbord disciplinama 31. januara i 14. februara, a čeka se i odluka FIS-a o organizaciji Evropa kupa u slalomu i veleslalomu za žene.

U cilju da u što većoj meri afirmišu skijanje i skijaški sport kod dece i omladine u Srbiji, ali i dodatne podrške najboljim sportistima Srbije, MK Mountain Resort i JP Skijališta Srbije će i ove godine nastaviti saradnju sa najboljom skijašicom Srbije Nevenom Ignjatović, a podrška će joj omogućiti adekvatne pripreme za naredna evropska i svetska takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA