NOVA PROVOKACIJA ALBANACA S JUGA SRBIJE: Bilbordi dobrodošlice Rami! (FOTO)

U Preševu, Bujanovcu i Medveđi osvanuli su bilbordi dobrodošlice premijeru Albanije, koji danas stiže u posetu jugu Srbije

  • 36

Premijer Albanije drugog dana posete Srbiji posetiće opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, a na ulicama ovih mesta osvanuli su bilbordi dobrodošlice Rami!

On je juče, posle sastanka s Vučićem, govorio o nezavisnom Kosovu, na šta mu je srpski premijer Aleksandar Vučić uzvratio da nikome neće dozvoliti da ponižava Srbiju.

- Žao mi je što je gospodin Rama i ovu priliku iskoristio da govori o temi koja nije dogovorena, ali moja je obaveza da kažem da Srbiju neće niko da ponižava - poručio je Vučić.

Premijer Vučić na svom Tviter nalogu napisao je da je Ramina poseta Beogradu bila prilika da Srbija i Albanija okrenu novu stranu u međusobnim odnosima.

"Žalim što je provokacija premijera Rame rezultovala propuštanjem te šanse, ali bismo i dalje želeli da sarađujemo za dobrobit budućnosti našeg regiona", napisao je premijer na Tviteru.

- Srbija se već dve i po godine trudi da Balkan postane bezbedan i prosperitetan region u Evropi, ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova - saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike Tomislava Nikolića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    11. novembar 2014 | 11:21

    Ustaj srpski narode...Dizi se...Kazi nedam..Kazi ovo je moje a ne tvoje..Ja zelim slobodu a ne ropstvo koje mi ti nudis...Ja ga ne prihvatam..Ja zelim slobodu..

  • Su021

    11. novembar 2014 | 10:45

    Po ovome se vidi da nemamo drzavu.

  • rale

    11. novembar 2014 | 11:19

    Zasto ova spodoba nije još proglašena personom non grate?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA