Evo kako je Vučić u lice rekao Rami - KOSOVO JE SRBIJA! (VIDEO)

- Žao mi je što je premijer Rama pričao o Kosovu. Neću dozvoliti da bilo ko ponižava Srbiju u Beogradu i bilo gde - rekao je premijer Srbije vidno ljut i uvređen od strane gosta iz Albanije

  • 66

Premijer Srbije Aleksandar Vučić bio je vidno ljut i uvređen zbog provokacija albanskog premijera Edi Rame u sred Beograda prilikom konferencije za štampu u Palati Srbija!

- Žao mi je što je premijer Rama pričao o Kosovu. Neću dozvoliti da bilo ko ponižava Srbiju u Beogradu i bilo gde. Nije mi jasno otkud sve ovo i žao mi je zbog ovog incidenta – rekao je premijer Vučić i dodao da ova provokacija ništa ne govori o njemu već o drugima.

- Ja nemam nikakav problem da svakome u lice kažem ono što mislim, a ne razumem provokaciju gosta, ja takav gost sigurno neću biti. Nemam problem nikome da kažem da je Kosovo Srbija. Ja sam čovek široke ruke i pogledajte kako sam sve predstavnike Albanije lepo dočekao i pokazao šta je pravo srpsko gostoprimstvo, a oni mi ovde pričaju o Kosovu – rekao je Vučić.

- Oko Kosova imamo različite stavove, ali realnost je jedna i neupitna, kako regionalna, tako i Evropska i mora se poštovati. Priznanje Kosova od strane evropskih država ima veliku važnost – rekao je Rama.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Korg_master

    10. novembar 2014 | 15:58

    Браво Вучићу!

  • Zujalica

    10. novembar 2014 | 16:02

    Svaka čast na odgovoru. Diplomatski ga je spustio. Nista drugo i ne znaju nego provocirati. Nikoga ne mrzim, ali su mi oni zaista odvratna nacija.

  • Srbija

    10. novembar 2014 | 16:10

    Tako i treba!!! KOSOVO JE SRBIJA! <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA