ZIMA - SRCE PUCA: Čeka nas veoma hladno vreme uz mraz i maglu, u Sjenici - 7!

Ujutro će mestimično biti slab mraz i magla koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati duže tokom pre podneva

  • 5

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, s najvišom dnevnom temperaturom od šest do devet stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Trenutno je najhladnije u Sjenici, gde je u sedam časova izmereno minus šest stepeni.

Ujutro će mestimično biti slab mraz i magla koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržati duže tokom pre podneva. Tokom dana pretežno sunčano, u Timočkoj Krajini oblačno, ponegde sa slabom kišom.

Duvaće slab jugoistočni, istočni vetar, posle podne i krajem dana u Pomoravlju i Podunavlju u pojačanju, na jugu Banata povremeno i jak. Jutarnja temperatura biće od minus 3 do 3 , a najviša dnevna od 6 do 9 stepeni.

I u Beogradu će ujutro u nižim delovima grada biti kratkotrajne magle. Tokom dana biće sunčano, uz slab vetar, posle podne i krajem dana umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko jedan stepen, a najviša dnevna oko devet stepeni.

Prema izgledima vremena za sedam dana, jutra će biti mestimično sa slabim mrazem i maglom. Tokom dana biće malo ili umereno oblačno i suvo sa temperaturom bez bitnije promene, u Banatu, Pomoravlju i Podunavlju uz umeren, na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni vetar.

U Timočkoj Krajini biće hladno, tmurno, ponegde sa slabim padavinama. Krajem sedmice očekuje se naoblačenje, mestimično sa padavinama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cicha

    24. novembar 2014 | 08:44

    Shto panika,pa dozhivljavali smo dvadesetak ispod nule,zimi se ne ide na kratkim rukavima

  • Miki

    24. novembar 2014 | 10:57

    Kakve ima klimatske veze Sjenica sa Beogradom.

  • Vladimir

    24. novembar 2014 | 12:00

    Srce puca na -7? Šta će vam onda popucati na -20 u Januaru?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA