NAPORI EMS-a URODILI PLODOM: Majdanpek i okolina imaju struju!

Ekipe Elektromreže Srbije (EMS) su i dalje na terenu, i biće tamo dok funkcionisanje elektroenergetskog sistema u istočnoj Srbiji ne bude potpuno normalizovano

  • 1

Ekipe Elektromreže Srbije uspele su da premoste kvarove koji su sinoć prouzrokovali ponovni nestanak struje, tako da je snabdevanje električnom energijom sada normalizovano. Nepristupačan teren i loši vremenski uslovi znatno su otežali i usporili otklanjanje posledica havarija.

Članovi dalekovodnih ekipa JP EMS su prethodnih dana u gotovo neizdrživim uslovima postizali nemoguće, ne obazirući se na opasnosti i hladnoću, i stavljajući interse građana iznad brige za sopstvenu bezbednost.

Ekipe su i dalje na terenu, i biće tamo dok funkcionisanje elektroenergetskog sistema u istočnoj Srbiji ne bude potpuno normalizovano.

ELEKTROMREŽA SRBIJE: Hvala građanima na strpljenju, nisu bili zaboravljeni ni u jednom trenutku!

JP EMS se još jednom zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju.

Takođe, zahvaljujemo se i preduzećima sa kojima sarađujemo, a koja su ustupila svoje resurse na raspolaganje EMS-u, kompanijama PD Elektroistok Izgradnja, Energoprojekt oprema, Energomontaža, Elnos Banja Luka, Elektroizgradnja Beograd i RTB Bor.

Naročitu zahvalnost iskazujemo Sektoru za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije, čiji su pripadnici uložili ogromne napore kako bi se stanje normalizovalo.

PANIKA U MAJDANPEKU: Grad i treći dan bez struje, okovan ledom - moguća evakuacija stanovnika!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA