SILOVAO ROĐENU MAJKU: Moram to da radim, jer sam mnogo ružan!

Pored majke, S. G. je silovao i dvadesetogodišnju devojku iz Novog Sada, a kao razlog naveo je da " je mnogo ružan" i da je "silovanje jedini način da ima seks"

  • 67

S. G. (37) iz Novog Sada objasnio je policiji da napada i siluje zato što je mnogo ružan i da mu je to jedini način da ima seks. On je uhapšen zbog sumnje da je silovao V. J. (20), iz Novog Sada.

Pre osam i po godina S. G. je silovao i svoju rođenu majku i zbog toga odležao osam godina robije, sa koje je izašao pre četiri meseca. Novo silovanje se odigralo u nedelju, u Uspenskoj ulici, u centru Novog Sada. Devojka je radila u jednom ugostiteljskom objektu.

- Te večeri, među ostalim gostima, nalazio se i S. G. Kada se lokal zatvorio, sačekao ju je da izađe i odmah nasrnuo na nju. Nesrećna devojka se branila, ali se nije spasila. Opisala je da je napadač ćelav, krezub, starosti oko 40 godina - ispričao je izvor iz istrage.

Policija je brzo identifikovala S. G. i uhapsila ga u Žablju, nakon čega je odmah prebačen u novosadsku policiju. On je hladnokrvno priznao da je devojku silovao, ne pokazujuči ni trunke kajanja.

- To mi je jedini način da dođem do neke devojke, s obzirom na to da me nijedna nije htela, zato što sam ružan. Morao sam da imam seksualni odnos sa nekom devojkom, nedavno sam izašao iz zatvora.

S. G. je i ranije odgovarao zbog seksualnih delikata i krađa. Iza sebe ima višegodišnje zatvorsko iskustvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    12. decembar 2014 | 10:15

    mogo si da platis a ne da upropastis nekom zivot...

  • Milica

    12. decembar 2014 | 11:04

    I opet niko drugi nije kriv osim DRZAV GLUPEEEE jednom silovatelj ceo zivot silovatelj!! To nisu trebali da pustaju uopste

  • Sonja

    12. decembar 2014 | 10:18

    I sta sad, ukloniti mu organ da ga nema...pa nek ....kamen!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA