DOBILA SAM DVE PETICE, VASPITAČICE: Poslednje reči devojčice pre nego što je deda monstrum oteo i ubio!

Nesrećna devojka je imala potrebu da priča sa nekim, pa se dogovorila sa vaspitačicom Doma učenika srednjih škola u Zaječaru da se vide za pola sata i popričaju. Međutim, kada je vaspitačica nešto kasnije potražila Draganu, ona je već otišla iz doma

  • 15

Kada neko tako mlad izgubi život na tako monstruozan način, kao što se to desilo u ponedeljak 8. decembra u Zaječaru učenici Dragani Ćirić (18), to nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Društvene mreže juče i danas pune su zahteva da se Draganin ubica Čedomir Đurić (66) iz zaječarskog sela Salaš, osudi na najstrožu moguću kaznu.

Ovo je deda monstrum (66) koji je ubio devojčicu Draganu Ćirić (18)! (FOTO)

Direktorka Doma učenika srednjih škola u Zaječaru Bratislava Petrov, o ubijenoj učenici Dragani Ćirić (18), koja je bila korisnik usluga doma ima samo reči hvale:

- Dragana je u našem domu od 2011. godine, odnosno od njenog polaska u srednju ekonomsku školu. Dragana je bila odličan učenik, što je uslov da bi mogla biti stanovnik doma. Uvek je bila nasmejano, odgovorno i poslušno dete. Bila je uredna, nadasve odgovorna, nikada nije kasnila. Kući je odlazila skoro svakog vikenda. Retko je ostajala vikendom u domu, samo kada bi imala obaveze vezane za školu ili eventualno neki rođendan kod drugova i dugarica. Inače je retko izlazila, bila je mirno i povučeno dete - priča direktorka doma i dodaje:

VLAŠKA MAGIJA? Vračare su bacale čini na Draganu, da se i ona zaljubi u ubicu, tvrdi očuh ubijene devojke!

" Tog kobnog ponedeljka Dragana je imala kontakt sa svojom vaspitačicom, u vreme ručka. Izgleda da je Dragana imala potrebu da priča sa nekim, pa se dogovorila sa vaspitačicom da se vide za pola sata i popričaju. Njena vaspitačica toga dana je bila dežurna u trpezariji, tako da nije mogla odmah da razgovara sa Draganom. To je bilo negde oko 13 sati. Kasnije, kada je ručak završen, vaspitačica je potražila Draganu, ali je ona već bila izašla iz doma. Jedino što je stigla je da se pohvali vaspitačici da je toga dana dobila dve petice. Kada su je pozvali telefonom, ona je bila nedostupna.

JEZIVI DETALJI ZLOČINA: Pretukao je, a onda joj sipao sonu kiselinu u usta dok je bila živa!

Dragana je cimerkama rekla da ide kod školske drugarice koja živi u gradu, da rade neku prezentaciju. To se kasnije ispostavilo kao istinito, jer je ta njena drugarica kasnije zvala da pita što nema Dragane i da li je krenula iz doma.

POGLEDAJTE VIDEO-SNIMAK DEDE MONSTRUMA: Uzgajao jorgovane i ubijao! (VIDEO)

Mi smo roditelje pozvali oko 16 sati, s obzirom na to da je njen telefon bio nedostupan, a da se nije pojavila tamo gde se uputila. Odmah smo shvatili da nešto nije u redu, jer to nije ličilo na Draganu. Došli su njeni roditelji i njen momak, za koga smo znali da je počela da se zabavlja s njim tokom leta i da su jako bliski“, piše portal Tv Best.

Da je Dragana bila u vrlo bliskim odnosima i ludo zaljubljena u svog momka Milana Mitića, osim poslednje poruke koju mu je uputila, svedoče i njeni zadnji postovi na društvenoj mreži Fejsbuk, objavljeni 4. decembra, 4 dana pre njene nasilne smrti, piše ovaj portal.

DEČKO UBIJENE DRAGANE: Poslednje što mi je poslala je "jedino moje"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    12. decembar 2014 | 23:52

    Zakazalo je celokupno drustvo: majka, otac, rodjaci, skola, nastavnici ili kako se vec zovu, dom, itd. Itd. Cemu sad kuknjava? Zali boze jedno nevino i bezgresno mlado ljudsko bice!!!! Srbijo, osvesti se! Srbi, osvestite se!!!!!!

  • ns

    12. decembar 2014 | 23:40

    Zao mi je deteta. Niko ne zasluzuje ovakav kraj... ali, molim vas, objasnite mi, sta je ona radila sa dedom, zasto se uopste vidjala sa njim?! Mlada, lepa i pametna ne bi trebalo da to radi, laka joj crna zemlja...

  • hahaha

    13. decembar 2014 | 01:30

    Dobila sam dve petice, onda sam malo zavlacila dedu zbog nasledstva... Tako bar kazu njeni roditelji da je sa dedom odrzavala odnose samo zbog nasledstva! Kakve odnose!? Cela ta prica mi uopste nije jasna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA