POLICIJA OTKRIVA: Da li je medicinska sestra ubila Ivu Bodrožić?!

Policija je na saslušanje privela nekoliko medicinskih radnika, a jedna sestra je osumnjičena, jer je navodno morala da pretpostavi da je Ivana Bakić Bodrožić (31) želela da se ubije anestetikom koji joj je prodala. Ona se sumnjiči i da je zabola braunilu u venu i da joj je prodala pet smrtonosnih doza anestetika propofol

  • 23

Medicinska sestra sa jedne ugledne beogradske klinike sumnjiči se da je zabola braunilu u venu Ivani Bakić Bodrožić (31) i da joj je prodala pet smrtonosnih doza anestetika propofol. Policija se trenutno bavi istragom oko svih sumnjivih detalja smrti "V.I.P. devojke iz Hajata", kako su neki mediji nazvali tragično nastradalu ćerku vojvođanske poslanice Nade Bodrožić.

Policija je u toku istrage privela na saslušanje nekoliko medicinskih radnika, a jedna sestra je glavnoosumnjičena da je Ivanu "poslala u smrt", tako što joj je, navodno, prikačila braunilu u podlakticu desne ruke, a potom joj i prodala nekoliko smrtonosnih doza kobnog anestetika "propofola".

Nakon toga, Ivana je u hotelu "Hajat", u sobi 326, ubrizgala sebi dve doze anestetika kroz tu braunilu i vrlo brzo nakon toga umrla je u snu, piše Informer.

SMRT U SOBI 326 U HAJATU: Devojka pronađena sa špricem zabijenim u podlakticu!

Poslednji status mrtve devojke iz Hajata: Da li je na Fejsbuku Ivana Bodrožić najavila smrt?! (FOTO)

- Bodrožićeva je u sredu po podne doputovala iz Beča u Beograd i smestila se u hotel. Ubrzo ga je napustila i prema pouzdanim podacima kojima raspolažemo, sastala se sa jednom medicinskom radnicom koja joj je stručno zabola braunilu u desnu podlakticu i fiksirala je zavojem i nakon toga joj prodala pet doza propofola - rekao je za ovaj list izvor blizak istrazi.

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

Ivana se sa nameštenom iglom u veni i pet kutija anestetika vratila u hotel oko 21.10 sati, a malo kasnije je sebi ubrizgala dve doze propofola i između 1 i 2 sata iza ponoći je preminula u snu.

Njeno beživotno telo je pronašla sobarica sutradan, a pored nje su nađene dve prazne flašice propofola i tri neiskorišćene.

NOVI DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U HAJATU: Ivana kupila "injekciju smrti" za 50 evra od medicinske sestre!

- Sve ovo ukazuje na to da je medicinska sestra morala da pretpostavi da je Ivana želela da se ubije i ako se ispostavi da je to znala moraće da odgovara - rekao je izvor iz istrage.

Podsetimo, Bodrožićeva je bila ćerka poslanice u vojvođanskom parlamentu, Nade Bodrožić, i važila je za pripadnicu srpskog džet seta. Sahranjena je pre tri dana na seoskom groblju u Sirigu kod Novog Sada.

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boom!

    17. decembar 2014 | 13:02

    Istina je daleko od toga. NEKO ovde hoce lagano da se izvuce.

  • Figo

    17. decembar 2014 | 12:19

    Otkud su pronasli ovu med. sestru I sklopili pricu?! I doktor Majkla Dzeksona je otisao u zatvor za ubistvo . Dati nekom pet ampula anestetika je UBISTVO ili pomaganje u samoubistvu.

  • Thanks

    17. decembar 2014 | 10:45

    Ubila je velika lova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA