UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

Poslednjem ispraćaju su pored članova familije Ivanu ispratili poznate ličnosti iu sveta politike, među kojima su bili Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović, Milivoje Vrebalov, ali i Mladen Baron, Tanja Vojtehovski...

  • 31

Ivana Bakić Bodrožić (31), koja je pre četiri dana pronađena mrtva u sobi hotela "Hajat" , sahranjena je danas uz pesmu "Žute dunje" i "Dunavski tamburaši" koje je izveo tamburaški orkestar "Bata Kole" na seoskom groblju u Sirigu kod Novog Sada.

Ivana je sahranjena pored očeve humke koji je umro pre dve godine. Poslednjem ispraćaju su pored članova familije Ivanu ispratili poznate ličnosti iu sveta politike, među kojima su bili Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović, Milivoje Vrebalov, potpresednik vojvođanske skupštine.

Osim političara, sahani su prisutvovale ličnosti iz sveta estrade Mladen Baron, Tanja Vojtehovski i mnogi drugi.

Privatno obezbeđenje novinarima je zabranilo ulazak u groblje, a fotorepotrterima je s pretnjom da će im slomiti aparate bilo zabranjeno snimanje čak i sa daljine .

Ivana Bakić Bodrožić zatečena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela "Hajat" na Novom Beogradu.

U svom poslednjem statusu na Fejsbuk na misteriozan način kao da je najavila svoju smrt.

To je veoma potreslo njenu majku Nadu, vojvođansku političarku, koja se od ćerke oprostila na Fejsbuku dirljivim rečima, a danas je apelovala na medije da njenu porodicu poštede medijskog razvlačenja i lešinarenja.

Kako se spekuliše, Ivana je preminula od iste vrste anestetika od koje je umro i Majkl Džekson.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulidža

    14. decembar 2014 | 18:40

    Srpski džet set je jedna krajnje isfolirana kategorija ljudi, mešavina političara, estradnih zvezda, starleta, prostitutki, poznatih lica bez zanimanja i raznog drugog šljama i njihove dece. Odvratno je ko sve spada u to društvo. Nije se mogla boljem nadati.

  • notorious

    14. decembar 2014 | 17:44

    Prestanite da pravite zvezde od nebitnih ljudi!

  • ue

    14. decembar 2014 | 18:05

    Zato je zasluzila toliku medijsku paznju? ... Sahranjeno je danas sigurno jos ljudi, pa mediji ne pisu o tome. U skom slucaju neka joj je laka zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA