ISEKAO DŽIP UBICU, PA POBEGAO IZ SRBIJE: Gorana Šarca (32), koji je pregazio Mariju Milešić, traže sve policije u regionu

Trojica saučesnika Gorana Šarca, uhapšeni su pre dva dana, a za uklanjanje ovog vozila dobili su,120.000 dinara, svaki po 40.000!

  • 7

Crni džip novosadskih tablica, kojim je odbegli Goran Šarac (32), 1. decembra na Somborskom bulevaru u Novom Sadu usmrtio Mariju Milešić (28), istopljen je u sremskomitrovačkoj topionici. Trojica njegovih saučesnika, uhapšenih pre dva dana, za uklanjanje ovog vozila dobili su, kako „Novosti“ saznaju, 120.000 dinara, svaki po 40.000!

Džip je, prethodno, isečen u delove u jednoj garaži u Sremskoj Mitrovici, a zatim, kako navodi izvor našeg lista blizak istrazi, kao otpad prodat topionici "Sirmium stil“ u tom gradu. Zbog pomaganja Šarcu posle učinjenog krivičnog dela, uhapšeni su Nikola K. (32), Darko V. (41) i Perica R. (39), svi iz Sremske Mitrovice. Njima je posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u ovom gradu, sudija za prethodni postupak odredio pritvor.

PRIKRIVALI DŽIP: Isekli auto kojim je pregažena Novosađanka, trojica uhapšena!

Džip "čiroki“ je po saznanjima „Novosti“, pre nego što je završio u topionici, bio sakriven u jednoj garaži u Sremskoj Mitrovici. Šarac je posle saobraćajne nesreće u Novom Sadu, stupio u kontakt sa poznanikom Darkom V. iz Sremske Mitrovice. Kako se sumnja, pre desetak dana dovezao ga je kod Darka i rekao da ima problema sa policijom i da treba da ukloni džip, za kojim je, inače novosadska kriminalistička policija danonoćno tragala.

Ubica Novosađanke nudio hiljade evra da neko robija umesto njega?

- Ovaj je pristao da to uradi, i zajedno sa drugom dvojicom osumnjičenih, u garaži je potpuno isekao džip u delove. Da bi uklonili svaki dokaz nesreće, delove su prodali topionici u Sremskoj Mitrovici, smatrajući da će svi tragovi biti uništeni - navodi sagovornik.

Inspektori novosadske kriminalističke policije su, međutim, operativnim radom i uviđajem u Sremskoj Mitrovici, došli do saznanja o sudbini džipa, a pronađeni su, u pomenutoj garaži i ostaci "čirokija“. Navodno, Šarac je, kada je saznao da je usmrtio pešaka, bio na nekoliko adresa u Novom Sadu, i nudio je više desetina hiljada evra, da neko umesto njega preuzme odgovornost za nesreću. Niko, međutim, to nije prihvatio.

JAVITE POLICIJI AKO GA VIDITE: Ovo je vozač osumnjičen za gaženje Novosađanke! (FOTO)

Šarac, za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog krađa i razbojništva u Hrvatskoj, nije se kriminalnim poslovima bavio samo u ovoj nekadašnjoj jugoslovenskoj republici, već i na području Srbije. Po nezvaničnim saznanjima, on se dovodio u vezu sa Andrijom Bjeladinovićem iz Kotora i Nenadom Skočićem iz Paraćina, osuđenima na višegodišnju robiju zbog oružane pljačke u novosadskoj zlatari "Šiket“ septembra 2010. godine, u kojoj je ranjena radnica.

ČUVAJTE SE: Ubica Novosađanke je opasan, naoružan i nasilan, traže ga i u Hrvatskoj!

Policija sumnja da Šarac više nije na teritoriji Srbije. Veruje se da je nakon što je džip dovezao u Sremsku Mitrovicu, sa falsifikovanim dokumentima uspeo da pređe granicu i skloni se. Za njim se intenzivno traga, a naša policija je u kontaktu sa kolegama iz okruženja i šire.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    18. decembar 2014 | 17:43

    Naću te i jeb*** ti mat**! Bolje se predaj drotovima! Ako čitaš, misliš da si nedodirljiv!? Gosp. Scarface, šta je plačaš da neko prihvati odgovornost, jer se plašiš robije, a divljaš ulicama i ubijaš cure, pa bežiš! Beži mišu beži! Nećeš dugo!

  • Zoran

    18. decembar 2014 | 16:08

    Nece dugo

  • Su

    18. decembar 2014 | 18:52

    Po faci mu se vidi da je debil!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA