Nedostaje vam keša za praznike? Alpha banka nudi povoljno rešenje!

Za Alpha Keš kredite u dinarima nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant a svaki klijent ima mogućnost da, u skladu sa svojim potrebama, odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode!

  • 0

Kako bi omogućila građanima da lakše, brže i po povoljnijim uslovima realizuju planove za predstojeće praznike, Alpha Bank Srbija ponudila je keš kredite uz atraktivne kamatne stope i osiguranje od nezgode ili gubitka posla.

Pored navedenih pogodnosti, za sve one koji se odluče za Alpha Keš kredite u dinarima nije obavezan depozit ni prenos zarade, a za sume do 700.000 dinara ni žirant. Samim tim, Alpha Keš omogućava zadovoljenje tekućih potreba u vidu brzog i jednostavnog raspolaganja gotovinom.

Za Alpha Keš kredite u dinarima kamatne stope su vrlo atraktivne – NKS od 16,25%, varijabilna, EKS od 22,78% na godišnjem nivou obračunata na dan 18.11.2014. godine i maksimalnim rokom otplate do 84 meseca.

U konkretnom primeru to izgleda ovako: za iznos kredita od 100.000 dinara sa periodom otplate od 84 meseca, mesečna rata iznosi 2.000 dinara.

Naravno, svaki klijent ima mogućnost da, u skladu sa svojim potrebama, odabere odgovarajući iznos kredita i period otplate kako bi se visina mesečne rate uklopila u njegove mesečne prihode.

Klijentima je uvek na raspologanju mreža mnogobrojnih poslovnica Alpha Bank širom Srbije gde mogu dobiti sve informacije o proizvodima i, brzo i uz minimalnu dokumentaciju, podneti zahtev za kredit koji će im biti odobren u najkraćem mogućem roku.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA