MAJKA ODBEGLE NINE ŽIVKOVIĆ: Oprostila sam joj, to su tinejdžerski gresi!

- Ona je u kući i odmara se. Neće ići u školu ovih par dana pred raspust, tako da će moći da razmisli o svemu što je uradila i da nauči nešto iz svojih grešaka - priča Mira, majka Nine Živković čiji je nestanak izazvao veliku bojazan u javnosti da je oteta i ubijena

  • 74

Mira Živković, majka Nine (14) čiji je nestanak digao celu  Srbiju na noge, oprostila je svojoj ćerki što je pobegla od kuće i napravila opšti haos.

Kako "Informer" piše, majka njen postupak smatra tinejdžerskim grehom. Nina je nestala u ponedeljak i pokrenula veliku bojazan u javnosti da je kao Tijana Jurić, oteta i ubijena.

POTRAGA ZA DEVOJČICOM: Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

- Ona je u kući i odmara se. Neće ići u školu ovih par dana pred raspust, tako da će moći da razmisli o svemu što je uradila i da nauči nešto iz svojih grešaka. Psihički je dobro, što mi je najbitnije. Posvetiću joj puno vreme i ovi praznici će nam poslužiti da se ponovo zbližimo i da poboljšamo naš odnos. Odličan je učenik i uželela se škole. Drugari je obilaze, što joj znači - priča Mira.

Ona ipak ne želi da priča o tome gde je sve Nina bila tokom ta tri dana.

- Ja sam beaskrajno zahvalna što ste pisali o nestanku moje ćerke jer je to doprinelo da se ona pronađe. Sada je dosta. Ona ne želi više napise u medijima. I još samo da poručim, molim se Bogu za svu decu koja su nestala  i da se nikad ne ponovi slučaj male Ivane Podraščić iz Batajnice - kaže Mira.

ODBEGLA DEVOJČICA: Dala sam 300 evra čoveku da ne bi ubio devojku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdan

    27. decembar 2014 | 02:53

    Pa pogledajte samo te slike! Starlete u najavi. Boze sacuvaj. Nece ta shvatiti nista. Ispusteno davno. Saucesce...

  • @@@

    27. decembar 2014 | 02:39

    E, bravo za mamu, samo nek joj je oprostila. Ti silni oproštaji za sve i svašta su dovde i doveli. A da li smo mi vama oprostili što i pored svojih ličnih briga ljudi nisu mogli ostati ravnodušni na takav vaš problem. A ona se sada odmara. Od čega?. Od bezobrazluka?. Mislim da svi treba da joj se izvinu što su je uznemiravali, jer da nisu možda bi ostala još.duže. Ako mama misli da je to ljubav jako se vara, to je nemoć pred jednim derištetom. A ona je ljubav prema mami baš pokazala. Pa još je mala, ne razume.

  • Zvrk

    27. decembar 2014 | 03:22

    Batina iz raja izašla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA