BIVŠI KOLINDIN SRPSKI LJUBAVNIK: Bila je vatrena u krevetu i nikad nije mrzela Srbe!

Telegraf donosi ispovest čoveka koji je zaveo prvu damu Hrvatske, a potom je navodno "šutnuo": "Zbog mene sigurno nije zamrzela Srbe! To je bila morska veza. Bila je veoma zgodna, baš vatrena, ali nimalo nacionalno ostrašćena osoba kakvom sad pokušavaju da je prikažu!"

Priča o seks aferi hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitanović i poznatog srpskog plejboja tema je dana broj 1 na eks-Ju prostorima. I dok se svi bave otkrivanjem identiteta čoveka zbog kojeg je Kolinda, navodno, svojevremeno htela da se preseli i u Beograd, Telegraf ide korak dalje.

Donosimo vam ispovest čoveka koji je zaveo prvu damu Hrvatske, a potom je i "šutnuo", ostavivši je da pati za njim godinama.

SEKS AFERA KOLINDE I SRBINA: Ko je misteriozni plejboj koji je zaveo, pa šutnuo predsednicu Hrvatske?

U razgovoru za Telegraf nekada veliki plejboj i čovek koji je bio s najlepšim ženama stare Jugoslavije potvrđuje priču da je s Kolindom imao ljubavnu aferu:

- Ne mogu da kažem da se sećam svih detalja naše veze, a još manje da je to zaista bila prava ljubavna veza, jer to podrazumeva da traje neko duže vreme - kaže za Telegraf jedan od najvećih zavodnika stare Jugoslavije (koji je insistirao da mu za sada ne otkrivamo identitet), i dodaje:

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Više je u pitanju bila letnja avantura, kojih je u ono vreme bilo poprilično, jer sam zbog prirode mog posla tad dosta putovao, pogotovo po gradovima Jadrana. Sećam se da je bila jako lepa i atraktivna i da mi se odmah dopala.

Naš sagovornik nije želeo da otkriva pikantnije detalje iz njihove veze, ali je napomenuo da hrvatsku šeficu države pamti kao veoma vatrenu:

- Džentlmeni nikad ne pričaju o tome, jer na taj način kaljaju ugled dame o kojoj pričaju, ali i svoj ugled, a za nju me zaista veže veoma lepo sećanje. Da, bila je veoma zgodna, baš vatrena, ali i izuzetno odmerena i nimalo nacionalno ostrašćena osoba kakvom sad pokušavaju da je prikažu mediji. Tad nije bilo bitno da li si Hrvatica, Srbin ili nešto treće, jer se razmišljalo srcem, a ne političkim interesima. Zato mi jako smeta ta teza da je "zamrzela Srbe" zato što sam je ostavio. Pamtim je kao osobu koja nije sklona mržnji.

OVO SU "OSUMNJIČENI" U SEKS AFERI S KOLINDOM: Koji od ovih srpskih plejboja je bio ljubavnik predsednice Hrvatske? (FOTO)

Sagovornik Telegrafa kaže da ne bi imao ništa protiv da se ponovo vidi s bivšom ljubavnicom:

- Bilo bi mi drago da se vidimo kad prvom prilikom bude dolazila u Beograd u zvaničnu ili nezvaničnu posetu. Vidim na fotografijama da i dalje u bikiniju izgleda jednako zanosno, kao i pre skoro tri decenije. A to da je zbog mene zamrzela Srbe, neka zaborave. Ne znam da li je zbog nekog posle mene, ali zbog mene je Srbe mogla da pamti samo po lepom - zaključuje sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je Informer objavio, trenutno najaktuelnija srpsko-hrvatska ljubavna veza desila se 1988. godine u jednom gradiću na Jadranskom primorju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA