LELEK PORODICE PREMINULOG VOZAČA SANITETA: Do podne nam je gorela slavska, od pode nadgrobna sveća!

- Kad sam čuo za nesreću zanemeo sam. Adrenalin me jedino drži na nogama. Sutra sahranjujem oca i samo to mi je u glavi - rekao je neutešni Zoran Bastajić, sin nesrećno nastradalog Dušana

  • 1

Dan nakon nesreće koja se dogodila u utorak oko 17 sati na putu Pećinci -  Popinci, u kojoj je tri muškarca poginulo i još devet osoba povređeno, pogodila je najviše porodicu vozača saniteta Dušana Bastajića koja umesto da slave krsnu slavu Svetog Vasilija Velikog, oni pripremaju sahranu.

U saobraćajnoj nesreći je poginuo vozač sanitetskog vozila Dušan Bastajić (56). On je izašao iz kola kako bi obavio nuždu, i u tom trenutku je na njega naleteo "golf" u kom su bili vozač Bogdan Milenić (40) i suvozač Vladimir Milivojević (45) koji su takođe izgubili živote, piše Informer.

TROJE MRTVIH KOD PEĆINACA: Vozač izašao zbog nužde, auto udario punom brzinom u sanitet!

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali postoje indicije da je vozač "golfa" bio pod dejstvom alkohola, kao i da na vozilu saniteta nisu radila sva četiri svetla, a u porodici Bastajić vlada velika tuga jer je Dušan nastradao dan uoči svoje krsne slave.

- Kad sam čuo za nesreću zanemeo sam. Adrenalin me jedino drži na nogama. Sutra sahranjujem oca i samo to mi je u glavi - rekao je Zoran Bastajić, Dušanov sin, a njegova rođena sestra Jelica Pavlović dodaje da nije mogla ni u snu da zamisli da će njen brat nastradati na Svetog Vasilija Velikog.

- Do podne nam je gorela slavska sveća, a sada smo upalili nadgrobnu. Čekam mog Dušana da ga poslednji put poljubim i ispratim na večni počinak. U ovoj poridici se pre mesec dana veselilo jer se Zoran zaposlio u farbrici obuće u Šimanovcima, i Dušan je bio najsrećniji. Ko bi rekao da ćemo za tako kratko vreme da plačemo - rekla je ona.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    15. januar 2015 | 13:25

    Čika Dule, neka ti je laka crna zemlja. Bio si dobar covek. Čast je bila poznavati te. Porodici iskreno saučešće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA