Uklanjali tragove Dunjićevog ubistva: Pokušali da sakriju pištolj i snimak sa sigurnosnih kamera!

Prema nezvaničnim saznanjima, Aleksandar Đuranović i Marko Gvozdenović su kod tužioca priznali da su pomagali Đuroviću da ukloni tragove. Prvi je pokušao da sakrije pištolj, kojim je zločin počinjen, a drugi je uništio hard-disk sa snimcima sigurnosnih kamera

  • 2

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u sredu su privedeni Aleksandar Đuranović (38) i Marko Gvozdenović (32), osumnjičeni da su pomogali Vladimiru Đuroviću (32) da ukloni tragove posle ubistva vođe "delija" Velibora Dunjića (29). Đurović je u bekstvu od 16. maja prošle godine kada je i počinjen zločin.

Za njim je beogradska policija raspisala potragu zbog sumnje da je počinio ovu likvidaciju. Prema nezvaničnim saznanjima, Đuranović i Gvozdenović su kod tužioca priznali da su pomagali Đuroviću da ukloni tragove. Prvi je pokušao da sakrije pištolj, kojim je zločin počinjen, a drugi je uništio hard-disk sa snimcima sigurnosnih kamera, pišu "Novosti".

Vlasnik jednog beogradskog splava krije ubicu Velibora Dunjića!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prema policijskim saznanjima, koja su pretočena i u krivičnu prijavu, Đurović je osumnjičen da je pucao u Dunjića dok je ovaj sedeo u svom automobilu ispred splava "Džimis" rano ujutru. Posle zločina dao je pištolj Đuranoviću da ga uništi.

- Aleksandar Đuranović je bacio pištolj u reku, ali su ga ronioci Žandarmerije pronašli i izvadili. Voda je delimično oprala tragove, ali je pronađen fragment otiska prsta, koji pokušavamo da veštačimo. Kad se to završi znaćemo da li pripada Đuroviću ili Đuranoviću - kaže izvor "Novosti" blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA