HOROR U KRAGUJEVCU: Dečak nožem ubio mladića!

Kragujevačka policija ranije danas je saopštila da je uhapsila D. V. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da je sugrađaninu (25) nožem naneo više ubodnih rana i tako mu zadao teške telesne povrede, nakon kojih je mladić preminuo

  • 6

Kragujevčanin star 25 godina, preminuo je danas u Kliničkom centru u tom gradu zbog više ubodnih rana koje mu je naneo sugrađanin, izjavila je Tanjugu portparolka te zdravstvene ustanove, Vanja Đorđević.

Kragujevačka policija ranije danas je saopštila da je uhapsila D. V. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da je sugrađaninu nožem naneo više ubodnih rana i tako mu zadao teške telesne povrede koje su bile, ispostavilo se, opasne po život.

Kako je navedeno u saopštenju, D. V. je juče u popodnevnim satima u naselju Aeodrom u Kragujevcu, posle kraće rasprave, mladiću nožem naneo više ubodnih rana.

D. V. će, uz krivičnu prijavu, u toku dana biti sproveden zameniku Višeg javnog tužioca, navedeno je u saopštenju policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Mrav

    26. januar 2015 | 13:18

    Decak od 18 godina

  • stvarno?

    26. januar 2015 | 13:37

    Pre samo par godina doneshen zakon da roditelj ne sme da bije svoje dete. Danas ta ista deca odaju se kriminalu. Naravnone sva. Shteta da mi ti mladi kriminalci nisu braca. Ne da bi ih moji roditelji razbijali od batina za svaku glupost koju pochine.

  • Bali Beg

    26. januar 2015 | 13:20

    To je nas zakon dozvolio nama ne trebaju dzihadisti mi smo gori

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA