OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muž ubio suprugu, pa se obesio!

U pismu je naveo da više ne vidi razlog za život i da ne može da se izbori sa svim problemima, pa je zbog toga rešio da digne ruku na ženu i sebe. Mionica je još uvek u šoku zbog tragedije kakvu žitelji ove varošice ne pamte. Iza bračnog para ostalo je dvoje male dece

  • 47

Aca Pavlović (31) iz Mionice, koji je zadavio ženu Mariju (31), pa se obesio, ostavio je oproštajno pismo. Policija je oproštajno pismo pronašla u kolima u kojima je zadavljena žena.

U pismu je naveo da više ne vidi razlog za život i da ne može da se izbori sa svim problemima, pa je zbog toga rešio da digne ruku na ženu i sebe. Mionica je još uvek u šoku zbog tragedije kakvu žitelji ove varošice ne pamte. Iza bračnog para ostalo je dvoje male dece.

Bračni par će sutra biti sahranjen na mioničkom groblju, u istoj grobnici. Prijatelji i rođaci su još uvek u neverici zbog Acine odluke da zadavi ženu i obesi se.

STRAVIČAN PRIZOR: Ubio ženu u kolima, pa se obesio o drvo! (FOTO)

- Čuli smo da je u kolima pronađeno oproštajno pismo. Ne znam šta mu je to trebalo. Umesto da se razvede sa ženom ako više nisu mogli zajedno, zavio je dve kuće u crno, a dvoje dece je ostavio siročićima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Aca je bio dobar momak i niko nije ni mogao da pretpostavi da je bio spreman da zadavi ženu. U poslednje vreme su se svađali jer je Aca imao ljubavnicu i svi su to znali, a žena je sve to teško podnosila- kažu prijatelji Pavlovića.

Dan uoči ubistva Marija je na svom FB "Umorila sam se toga da ti budem drugi izbor. Ja sam rođena da nekome budem sve ili ništa", što ukazuje na to da je znala za višemesečnu ljubavnu aferu koju je njen muž imao sa izvesnom A.B., koja živi u njihovom komšiluku.

- To je bila javna tajna da su njih dvoje u vezi. Svi su to znali, pa i Marija. U poslednje vreme je baš dosta smršala, videlo se da ima nekih problema. Ono je o tome retko pričala. Jedino se poveravala starijoj sestri Jeleni, kojoj se nekoliko dana pre tragedije rekla da joj je muž pretio da će je ubiti. Ovakvog Acu niko ne poznaje- kažu komšije Pavlovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

I Aca i Marija su deca iz razvedenih porodica. Aca je odrastao sa majkom, dok mu otac živi na samo nekoliko kilometara od mesta gde je zadavio ženu, pa sebi presudio. Mariji se majka preudala, a otac joj je umro pre dve i po godine.

Kako saznajemo, ljubavnica muškarca koji je zadavio ženu, pa se obesio A.B. iz Mionice se oporavlja na psihijatriji valjevske bolnice. Ona je pokušala lekovima da se otruje kada je čula da se Aca obesio, međutim, nije bila životno ugrožena, ali je zbog pokušaja samoubistva smeštena na psihijatriju.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh...

    26. januar 2015 | 23:01

    Smece jedno. Prvo je varao, pa je onda ubio. Ne razumem sto je nije lepo ostavio i onda se obesio ili otisao kod ljubavnice ili sta god. Ovako dvoje dece ostali bez mame, smece odvratno

  • Лео

    26. januar 2015 | 22:39

    Neka joj je laka zemlja.... On je, ocigledno, bio kukavica i takav je umro....

  • Drakce

    26. januar 2015 | 22:50

    E muko moja padne i meni nekad svasta na pamet ali se zapitam ko ce da hrani ovo troje sto imam.A ko ce sad ovo dvoje da vaspita i hrani.Ljudi koliko god da je tesko zasija sunce posle kise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA