TRAGEDIJA: Devojčica se ubila jer su joj na Fejsbuku rekli da je debela (FOTO)

Devojku su na Fejsbuku i Tviteru nazivali "debelom kučkom" , "debelom kravom" i drugim pogrdnim imenima. Oni su joj ostavljali poruke i komentare u kojima su joj pisali da treba da smrša

  • 7

Tinejdžerka iz Velike Britanije Šenon Gi (16) izvršila je samooubistvo progutavši veliku količinu pilula pošto su je vršnjaci na društvenim mrežama brutalno vređali.

Devojku su na Fejsbuku i Tviteru nazivali "debelom kučkom" , "debelom kravom" i drugim pogrdnim imenima. Oni su joj ostavljali poruke i komentare u kojima su navodili da smrša.

Šenon nije mogla da podnese takve reakcije vršnjaka i izvršila je samoubistvo. Ona je popila veliku količinu pilula u svom domu u Kembornu. Nakon što je popila tablete u svojoj sobi, ona je sišla kod oca i rekla mu da je "uradila nešto glupo".

UŽAS: Tinejdžerka se ubila nakon što je na "Jutjubu" objavila da je školski drugovi zlostavljaju! (VIDEO)

Iako je brzo prebačena u bolnicu, tinejdžerka je preminula. Ovaj slučaj dogodio se 2012. godine, ali je istraga, odnosno suđenje počelo ovih dana.

Ispituju se propusti nadležnih organa pošto je tinejdžerka ranije posećivala Centar za mentalno zdravlje dece i adolescenata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FB

    27. januar 2015 | 12:10

    A mogla je lepo da ugasi profil,ali je zavisnost od FB uveliko uzela maha.Pošast 21 veka su društvene mreže.

  • daca

    27. januar 2015 | 19:29

    brate mili sve su to naivne klinke koje su opsednuti tudjim misljenjem i internetom -.- bezveze

  • Micko

    27. januar 2015 | 12:24

    U bre sto su ova deca osetljiva u tim godinama, ja mojoj zeni svaki dan kazem da je debela a ona jos vise jede.... ne razumem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA