Pomagači ubice Velibora Dunjića pušteni na slobodu!

Zoran Vukić, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pomagao izvršiocu ubistva vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića, pušten je večeras na slobodu, kao i J. K. i M. M, kojima je na teret stavljeno izvršenje istog krivičnog dela

  • 0

Zoran Vukić, rođeni brat bivšeg državnog sekretara MUP-a Srbije Vanje Vukića, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pomagao izvršiocu ubistva vođe navijača Crvene zvezde Velibora Dunjića, pušten je večeras na slobodu.

Posle saslušanja kod zamenika Višeg javnog tužioca u Beogradu, na slobodu su pušteni i J. K. i M. M, kojima je na teret stavljeno izvršenje istog krivičnog dela, za koje je zaprećena kazna do osam godina robije.

Velibor Dunjić, ubijen je u noći između 15. i 16. maja, ispred jednog beogradskog splava.

Uhapšeni saučesnici ubice Velibora Dunjića!

Osumnjičeni za ubistvo Vladimir Đ. jos uvek je u bekstvu i prema pisanju medija, spreman je da se preda u zamenu za povoljniji položaj pred srpskim pravosuđem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Saslušanje Zorana Vukića i jos dvoje osumnjiičenih trajalo je skoro 10 sati. Prema nezvaničnim informacijama, oni su potvrdili da poznaju osumnjičenog i detaljno ispričali šta su te noći videli ispred splava.

Uhapšeni pomoćnici Dunjićevog ubice!

Tužilac nije stavio predlog da im bude određen pritvor, pa oni večeras nisu ni izvođeni pred sudiju ali će morati da se odazovu na svaki poziv suda.

Pre jučerasnjeg hapšenja troje osumnjičenih, kao pomagači privedeni su radnici splava Aleksandar Đ. i Marko G. Aleksandar Đ. jedini je osumnjičeni koji je i dalje u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA