ZNALA SAM DA ĆE MI UBITI SESTRU: Ovako je izgledao Marijin i moj poslednji razgovor!

- Iz njenog glasa sam zaključila da se nešto opasno dešava između nje i Ace - navodi Jelena Simović, sestra Marije Pavlović koju je muž Aca zadavio nakon čega se obesio

  • 28

Jelena Simović, rođena sestra zadavljene Marije Pavlović (31), još u subotu pre podne prijavila je policiji u Mionici da Marijin suprug Aca namerava da ubije njenu sestru.

Policija, međutim, nije reagovala. Dežurni policajac u Mionici prijavu pretnji je je shvatio kao šalu. Ali, 12 sati kasnije policija je pronašla ubijenu Mariju, a potom i njenog muža koji se obesio.

- Da je policija odmah reagovala, tragedija je mogla da se spreči - smatra Jelena i dodaje da je potraga za njenom sestrom i zetom počela daleko kasnije posle prijave.

UBIO MI ĆERKU ZBOG LJUBAVNICE: Muž koji je zadavio suprugu želeo razvod zbog komšinice

U subotu oko 11 sati Jelenu je pozvala mlađa sestra Marija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Marija je zvala sa svog mobilnog telefona i tražila pomoć. Iz njenog glasa sam zaključila da se nešto opasno dešava između nje i Ace. Nažalost, mobilna veza se prekinula posle nekoliko sekundi - navodi Jelena.

Jelena, koja živi u mioničkom selu Krčmar, posle prekida veze je okrenula broj 342-1122 ( pozivni 014), dežurni telefon stanice policije u Mionici.

MAJKO, OTHRANI DECU, MORAM DA UBIJEM ŽENU I SEBE: Oproštajno pismo muža koji je zadavio ženu, pa se obesio!

- Nažalost, moju prijavu dežurni policajac je shvatio neozbiljno, pa ekipa nije poslata za Marijom i Acom, iako su oni od kuće otišli oko 11 sati. Ponovo sam pozvala policiju u 18 časova, upozoravajući da se ni Marija ni Aca ne javljaju na mobilne telefone. Isti dežurni policajac je tražio zetov broj da bi ga pozvao i proverio. Reagovali su tek nešto kasnije, kada je Acin brat prijavio njegov nestanak - priča Jelena Simović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Marija i Aca, koji su se formalno letos razveli, u poslednje vreme nisu bili u dobrim odnosima, tvrdi Jelena. Razlog za to je Acina emotivna veza sa komšinicom A. B, za koju je i Jelena saznala. Nakon formalnog razvoda, Marija nije želela da napusti dom u kojem je živela sa sinom (8), ćerkom (4) i Acinom majkom.

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muž ubio suprugu, pa se obesio!

Porodice još nisu dobile Acino oproštajno pismo, pronađeno kraj Marijinog tela. Sadržaj pisma ukazuje na to da se Aca odlučio da Mariju ubije, a onda i sebi presudi zato "što ona nije htela da se pomiri sa njim". Aca u pismu poručuje:"Ja sam kriv za sve".

Marija i Aca sahranjeni su zajedno na mioničkom groblju, iako se njena majka Valentina Nedeljković tome protivila.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dezurni Policajac !!!

    28. januar 2015 | 07:28

    Pa tom coveku treba uzeti Licencu. Odakle mu pravo da on presudjuje dali je to ozbiljno ili ne. 50 % bi njega teretila za smrt, jer je tu spas bio u rukama nase policije koja hapsi i bije jadne ljude bez karti po autobusima a ne reaguju na ovakve stvari. Treba ga u zatvor strpati. pih!!!

  • M

    28. januar 2015 | 03:23

    Koje sebicno, odvratno smece...varao je i onda je jos ubio...vrhunac sebicnosti je kad nekog kaznjavas zbog necega sto si ti uradio...smece

  • Laki

    28. januar 2015 | 06:25

    Dali je moguce da nam je policija tako neodgovorna?A kad treba da nam prave sacekuse da nas kradu u saobracaju uvek su aktivni.Zato u toj policijskoj stanici treba da odgovaraju zbog ove tragedije.Neponovilo se,daleko bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA