U saobraćajnoj nesreći u selu Dupci teško povređene dve osobe, jedna lakše

Do saobraćajne koja se dogodila danas u selu Dupci u opštini Brus došlo je oko 11:40, kada je vozač automobila marke "landrover" (42) iz Beograda, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke "suzuki" kojim je upravljao mađarski državljanin (49). U saobraćajnoj nezgodi, dva lica zadobila su teške, a jedno lake telesne povrede

  • 2

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u selu Dupci u opštini Brus, dva lica zadobila su teške, a jedno lake telesne povrede iz vozila marke "suzuki", a protiv vozača automobila marke "landrovera" biće podneta krivična prijava, saopšteno je iz Policijske uprave Kruševac.

Kako je navedeno, do saobraćajne nezgode je došlo oko 11:40, kada je vozač automobila marke "landrover" (42) iz Beograda, prešao na suprotnu stranu kolovoza i sudario se sa automobilom marke "suzuki" kojim je upravljao mađarski državljanin (49).

Teške telesne povrede zadobili su vozač i putnica u "suzukiju", dok je druga putnica u tom automobilu zadobila lake telesne povrede, a povređeni su zbrinuti u Zdravstvenom centru u Kruševcu.

Uviđaj je obavio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Brusu u prisustvu patrole saobraćajne policije Brus.

U saopštenju se navodi i da će protiv vozača "landrovera'' biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rancha

    2. februar 2015 | 09:27

    Pa kako mi se čini vozač džipa je gospidin Milan Kalinić pišu drugi mediji.

  • Urke

    2. februar 2015 | 11:33

    Izlozeni "Beogradzani" koji uvek demonstriraju silu prilikom odlaska ili povratka sa Kopaonika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA