DELOVE TELA ŽENE LOPATOM TRPALI U DŽAKOVE: Novi jezivi detalji tragedije na autoputu

- Niko od nas nije video kad je žena udarena. Čuli smo da je telo primetio vozač kamiona koji je prvo pomislio da je u pitanju zgaženi pas ili neka druga životinja, ali kad se zaustavio video je deo ljudskog trupa - priča očevidac

  • 13

Jeziva nesreća u kojoj je zasad nepoznata žena poginula na autoputu Beograd-Niš kada ju je pregazilo više vozila i tom prilikom raskomadalo, desila se nedaleko od naplatne rampe Bubanj potok.

Nesrećnu ženu je najverovatnije prvo udarilo jedno vozilo i usmrtilo je, a potom je preko nje prešlo nekoliko automobila i kamiona koji su telo iskidali na komade.

- Niko od nas nije video kada je žena udarena. Čuli smo da je telo primetio vozač kamiona koji je prvo pomislio da je u pitanju zgaženi pas ili neka druga životinja, ali kada se zaustavio video je deo ljudskog trupa. On je potom postavio čunjeve i trougao i pozvao policiju. Neki od vozača su rekli da je malo falilo da i na njega neko naleti - priča za medije jedan očevidac.

UŽAS NA AUTOPUTU: Pregažena žena, delovi tela rasuti na sve strane!

Prizor je bio užasan, jer su delovi tela bili razasuti na sve tri kolovozne trake u dužini od nekoliko desetina metara.

Neko je navodno pre nesreće primetio ženu koja se kretala zaustavnom trakom autoputa dok su drugi tvrdili da su tu i ranije viđali žensku osobu pretpostavljajući da je ta žena i nastradala.

Ovo je druga pogibija juče na autoputu, jer je pre podne na ulasku u Beograd nastradao jedan muškarac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Браде

    24. februar 2015 | 09:56

    Ovde je na putevima k'o na ratistu. Hoce li se nesto preduzeti?

  • Lazio

    24. februar 2015 | 10:45

    Svaka cast za vozaca kamijona malo je takvih ljudi

  • Dragan

    24. februar 2015 | 12:12

    Alo ljudi. Nemojte brzo da osudjujete i da donosite odluke. Jel neko ovde cuo za Alcajmerovu bolest. Da li znate da obolele osobe nisu nicega svesne. Zena se mozda izgubila i nije ni znala gde sr nalazi. Zbog toga budite pristojni u vasim komentarima ipak je jedna osoba izgubila zivot. "Budimo ljudi ako smo Srbi".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA