Aerodrom "Nikola Tesla" donira opremu za niške kolege!

Aerodrom "Nikola Tesla" danas je donirao opremu za niški aerodrom "Konstantin Veliki". Cilj je unapređenje niškog aerodroma što predstavlja veliku investiciju za Srbiju

  • 0

 Niški aerodrom „Konstantin Veliki“ danas je dobio opremu koja će omogućiti bezbednije letove iz ove vazdušne luke.  Nišlijama je kompletnu opremu uručilo rukovodstvo beogradskog aerodroma „Nikola Tesla"

Sa beogradskim kolegama potpisan je sporazum na osnovu koga će Nišlije zaposlene na aerodromu proći obuku koja uključuje i praktičan rad u skladu sa zahtevima najsavremenijh standarda za opsluživanje aviona.

 Cilj donacije jeste da se unapredi niški aerodrom, što predstavlja veliku investiciju za privredu Srbije. Tu pomoć najpre može da obezbedi država i ljudi kompetentni za to. Takođe bezbednost aerodoroma u Nišu je stavka na kojoj se intenzivno radi.

Povećanje bezbednosti na čemu sada intenzivno radimo, je i uslov za veću konkuretnost niškog aerodroma.Činjenica je da u Srbiji jedino Beograd i Niš imaju medjunarodne aerodrome, ali naš ima odredjena bezbednosna ograničenja i na tome se mora dalje raditi - kaže gradonačelnik Niša, Jovan Perišić.

aeridrom

V.D. direktora beogradskog aerodroma Saša Vlaisavljević najavio je nove donacije:

- Procenićemo mogućnosti ,,Konstantina Velikog" i definisati šta još od potrebne opreme ovde nedostaje, a mi u tome možemo pomoći.Ono što je već sada izvesno je da će pre početka letnjeg reda letenja u Niš stići još jedna naša donacija u opremi – rekao je Vlaisavljević i dodao da će zaposleni u niškoj vazdušnoj luci u Beogradu proći istovetnu obuku koju su imali i radnici „Nikole Tesle“.

aerodrom donacija_05

On je izrazio očekivanje da će u Niš doći i druge avio kompanije:

- Preporučujemo se svim avio-kompanijma,pa i niskobudžetnim jer imamo kapacitete za 100 hiljada putnika na godišnjem nivou. Uz to imamo najkonkuretniju cenu aerodromskih usluga od svega tri evra po putniku koja počinje da se primenjuje od 29.marta. Spremni smo na saradnju i isti poslovni tretman sa svima,a da li će i kada doći još neka komapnija videćemo. Iskreno verujem da će se to desiti, rekao je Djrdjanović.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA