MORTUS PIJAN POLICAJAC NAVALIO DA VOZI: Kolege ga uhvatile sa 2.18 promila alkohola u krvi!

Policajac je veče proveo u kafani, pijući sa prijateljima, a oko tri ujutru je krenuo ka svom autu sa namerom da krene kući. Tada ga je slučajno zapazila patrola koja je zatražila da uradi alko-test kada je videla koliko je pijan. Kolege su ostale u šoku

  • 27

Policija iz Salcburga uhapsila je pijanog kolegu koji je imao 2.18 promila alkohola u krvi i koji je po svaku cenu hteo da vozi auto.

Policajac iz Linca proveo je veče u kafani u Salcburgu, pijući sa prijateljima, a oko tri ujutru je krenuo ka svom autu sa namerom da krene kući.

Tada ga je slučajno zapazila patrola iz Salcburga. Kolege su odmah videle da je pijan i zatražile da uradi alko-test. Šokirali su se kada su videli da u krvi ima čak 2.18 promila alkohola.

Pijani policajac je tada počeo da viče na kolege i da ih psuje. Svađa je eskalirala i došlo je do obračuna pesnicama. On je završio na zemlji sa nekoliko ogrebotina na licu zbog koji je odveden u bolnicu kako bi se povrede dokumentovale.

Nažalost, incident se tu nije završio. Nakon što je pušten iz policijske stanice sa nekoliko prekršajnih prijava, još uvek nedovoljno otrežnjen, on je ponovo hteo da sedne za volan.

Kolege su ga zatim opet privele u stanicu, oduzele mu ključeve od kola i zadržali ga dok se nisu uverili da se otreznio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    1. mart 2015 | 08:37

    Čitam komentar i ne verujem da kolege udarile na kolegu, kad ono nije u Srbiji! :-)

  • Goga

    1. mart 2015 | 08:02

    Već sam se zabrinula da je to kod nas i pomislila "ma nije moguce, sta se to desilo preko noci"!

  • lapovo

    1. mart 2015 | 06:35

    Kod nas u stanici im je to dnevna doza, proverite, mene uhapsite ako nije istina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA