HRVATICI SE OSVETIO BIVŠI DEČKO: Uništio joj život, nudio je za 13 evra preko Fejsa!

- Ne mogu mu ništa jer je pobegao u susednu državu, a u ovoj ga već čeka zatvor zbog drugih nedela. Ukrao mi je mobilni dok smo bili u vezi i nije hteo da ga vrati - objasnila je devojka u ranim dvadesetim godinama, koju je bivši momak želeo da prikaže kao laku i promiskuitetnu osobu

  • 10

Status "Ima li neko da mi uplati 13 evra i biću njegova kučka na dva sata? Zainteresovani u inboks" je objavljen na lažnom profilu na Fejsbuku koji je otvoren u cilju sramoćenja mlade žene i majke od strane njenog bivšeg partnera koji je želeo da joj se osveti zbog raskida veze.

Ovaj status definitivno stoji jednom besnom i ignorisanom muškarcu koji je povređen pa je želeo da ženi koja je sa njim raskinula vrati istom merom. On je gore pomenut status okačio na profilu i namamio nekoliko muških osoba sa kojima je ušao u konverzaciju, a u cilju blamiranja njegove bivše devojke.

Mlada žena je izuzetno povređena i potrešena ovakvim razvojem cele situacije, a identitet je poznat splitsko-dalmatinskoj policiji kojoj je prijavila ceo slučaj.

- Ne mogu mu ništa jer je pobegao u susednu državu, a u ovoj ga već čeka zatvor zbog drugih nedela. Ukrao mi je mobilni dok smo bili u vezi i nije hteo da ga vrati - objasnila je devojka u ranim dvadesetim godinama, a koju je bivši momak želeo da prikaže kao laku i promiskuitetnu osobu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Njegova bol je bila evidentna čim je pokušao na ovaj način da joj se osveti. Koristio je njene privatne slike, kao i slike sa bebom da je izblamira i prikaže kao jeftinu i laku devojku. On se malo "zabavio" pa ju je predstavio kao osobu koja za seks traži novac, što pogoršava situaciju jer je zakonom zabranjeno prostituisanje.

U celu ovu priču je uvučen i momak koji je krenuo u dopisivanje nakon što je video ovu poruku na lažnom profilu. Sada kada je sve otkrio ga je blam i ne može da veruje da je upleten ni kriv ni dužan u nečiju spletku.

Ovaj profil još uvek nije ugašen od strane administratora na Fejsbuku a na njemu se nalaze komentari koji vređaju majku i bebu. Takođe, na njega svakodnevno stižu zahtevi za prijateljstvo koje bivši momak prihvata kako bi još više naštetio ovoj devojci.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    2. mart 2015 | 19:40

    Bolesnik

  • Tutor

    2. mart 2015 | 18:13

    Jadno to dete sa takvom majkom i njenim „životnim“ partnerom sa dosijeom.

  • Perica

    2. mart 2015 | 19:00

    A da promeni pas to ne moze ili niko niko nije probao. Sada kad menjas pasvord imas pitanje da se resetuje na svim uredjajima koje koristis za fb

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA